Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podbrzusza i jajnika po wyjęciu tampona czy jechać na pogotowie?

Polecane posty

Gość gość

To nie mój pierwszy okres, wiele lat miesiączkuje, używam tamponow od wielu lat, dzisiaj po południu zmieniłam czułam się dobrze, po jakieś 1,5 godzinie zaczął mnie boleć brzuch, byłam nad wodą nie miałam możliwość zmiany tampona,strasznie zaczął mnie boleć brzuch, po jakiejś godzinie byłam w domu wyjęłam i zaczął się potworny ból podbrzusza, brzucha a później jajnika lewego, ból głowy... Tampona miałam w sobie jakieś 3 godziny. Wzięłam ibuprofen przestało boleć, gdy się mylam było bardzo dużo skrzepow krwi.. Boje się trochę,, brzuch od czasu do czasu zaboli, czy udać się na pogotowie? Co to może być? Poradźcie...

Gość gość
Nie da się poczuć bólu jajnika

Gość gość
Nie wiem co to było, tak jakby jajnik..bolało bardzo... Naprawdę pomóżcie

Gość gość
Pomocy

Gość gość
Up

Gość gość
może to po prostu ból miesiączkowy

Gość gość
Skoro byłaś nad wodą to pewnie leżałaś na słońcu i się opalałaś. Nie powinno się opalać podczas okresu i wystawiać na ostre słońce. To po pierwsze. Po drugie to raczej nie jest wstrząs bo wstrząs toksyczny od tamponów ma inne objawy. Po trzecie idź do ginekologa bo powodów może być dużo, możesz miec polipy, torbiele, jakieś guzki, które właśnie zaczęły dawać objawy. Może też nic ci nie jest, tylko to wszystko się stało od zbyt długiego przebywania na słoncu, ale tego nikt ci tu nie potwierdzi, powinnas iść na usg ginekologiczne.