Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce rodzic naturalnie!

Polecane posty

Gość gość
Jak nie masz kasy to naprawde jakis papier od psychiatry o panicznym leku i depresji, jest nawet na to termin tokofobia czy jakos tak, nie wiem czy w Pl respektuja ale za granica na pewno.Nie ma sensu fundowac sobie pampersow czy stomii do konca zycia, a w szpitalu goowno ich obchodzi czy masz waskie biodra, jednej kobiecie zywcem zlamali biodro w czasie porodu i mieli do tego prawo, wiec dochodzenia nie bylo.Ja jakbym byla kiedys w ciazy to zbieram kase na cesarke, blizna na brzuchu to nic w porownaniu z robieniem w gacie, w bikini i tak nie chodze, wole bardziej oslaniajace

Gość gość
dokładnie,ja wczoraj na ulicy widziałam młoda kobietę która stojąc na przystanku zaczęła sikac po nogach,poprostu lal się strumień a ta gadala przez telefon.Pewnie właśnie skutki porodu.

Gość gość
Ja się boje bo słyszałam ze nawet papier od psychiatry potrafią zignorować i nawet raka kobiety na c***e Jak zaczyna rodzic i w d***e maja ... dlatego myśle czy wczsniej nie podejść do szpitala którego se wybrałam w innym mieście (trojmiasto) i się popytać... to coś da?

Gość gość
Ne dziwie sie ze kobiety sie boja rozdzic naturalnie; No to jest masakra, by zmuszac do bolu, wszedzie na zachodzie rodzi sie naruralnie w znieczuleniu!!!!!

Gość gość
Dziewczyny jak wyżej czy popytanie się wcześniej w szpitalu coś da? Jak pójdę ze skierowaniem od psychiatry? W dodatku u mnie rodzinie wcześniaki 7 i 8 mies są normalne Wiec boje się ze przewiozą mnie do innego szpitala w karetce bo ja chce rodzic w tym dalej...i plecy mnie bola może skierowanie bym dostała? Bo naprswde przed ciąża bolały a facet mnie dotknal po plecach masował i ja niestety ale zawylam bo w jednym miejscu jakbym dziurę miała...

Gość gość
Trzymam kciuki za ciebie

Gość gość
A może są jakieś babki które pomimo iz miały z 80 cm w biodrach i były bardzo szczupłe drobne i niskie urodziły naturalnie bez żadnych późniejszych komplikacji ?

Gość gość
Jak się dogadac z lekarzem o cesarke jeśli psychiatra nie zda egzaminu? Czy skierowanie od psychiatry zda egzamin? Nie zignorują tego w szpitalu ?

Gość gość
Mierzyłam sobie od kości do kosci miednice te wystające i w 5 miesiącu jestem to mam 20 cm od tej kości a odejmując brzuch który już urósł to będzie z 17-18 cm od jednej kości do drugiej. Mogą mnie zmusić do porodu? Pewnie pod koniec ciąży mi się z 2 cm rozciągnie Miednica ale nawet wtedy Pewnie będzie z 21 max albo i 20 bo terwz mam 20 cm ale to plus mój brzuch bo Mierzyłam sama a bez niego byłoby mniej od kości do kosci

Gość gość
Jest ktoś?

Gość gość
Ten poród naturalny w moim przypadku - makabra! I tak skończyło się cesarka bo dziecko mimo pełnego rozwarcia nie chciało wyjść a tętno już spadało , pomimo zzo bole koszmarne ze chwilami tracilam przytomnosc wiec chyba na mnie nie podzialala chemia no i musze stwierdzic ze cesarka byla jak zbawienie.... Nigdy wiecej sn,a pomyśleć zeprzez cała ciąże podświadomie chciałam wykupić cc na żądanie i teraz żałuje ze tego od razu nie zrobiłam