Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężowie gotują?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatka od kilku miesięcy ale mieszkamy razem prawie cztery lata. Mój mąż umie w kuchni niewiele sam zrobić. Jak jest ze mną i mówię mu co ma robić to jakoś nawet idzie ale samemu to cięzko. Chciałabym go jakoś zachęcić do gotowania nawet zaczęłam pisac taka domową książke kucharska i zapisuje tam wszystko co gotuje w domu.

Gość gość
mój tez nie chce,twierdzi ze nie umie.Fakt nawet jak mu kiedyś krok po kroku mowilam jak ma cos zrobić to słabo mu wyszło i smakowalo strasznie.Ale moim zdaniem to tylko lenistwo i niechec .Chciał pokazać ze lepiej jak ja to robie bo jemu się nie chce.

Gość O_N
Powiem więcej, gotują, odkurzają, wyrzucają śmieci, trzepią dywany, myją okna, zmywają naczynia. Wszystko zależy od tego jak się dzielicie obowiązkami. Jedni wolą gotować inni sprzątać. Ja na przykład nienawidzę ścierać kurzy i zrobię dosłownie wszystko byle tego nie robić ;)

Gość pan byznesmen
wszystkiego można się nauczyć, przynajmniej co prostsze rzeczy, jak facet mówi, że nie umie gotować, na 95 % wynika to WYŁĄCZNIE Z LENISTWA I WYGODNICTWA :)

Gość gość
Od tego mam dzieci w domu od podawania Panu i sprzątania kurzy