Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczyt chamstwa. Teściowa sugeruje że jej syn jest moim SPONSOREM

Polecane posty

Gość gość

Przeżywam totalny szok po tych słowach. Baba zasugerowała że mam sponsora jej syna i że jej koleżanka też mówiła by i ona sobie znalazła sponsora ale "teściiwa jest zbyt ambitna by zniYc się do tego poziomu". Masakra. Jestem z dzieckiem drugi rok w domu. A ona mnie od utrzymanek. Chociaż sama nie toleruje żłobków i. Nian.

Gość gość
A zarabiasz własne pieniądze?

Gość gość
Nie zarabiam, mieszkamy u niej - z nia niestety - w kawalerce bo ja studiuje

Gość gość
No faktem jest że mąż utrzymuje Ciebie, ale skoro to była wasza decyzja to dlaczego się oburzasz?

Gość gość
No to jesteś utrzymanka. A jak to nazwiesz inaczej? Skoro nie generujesz dochodów choćby w postaci zasiłku macierzynskiego

Gość gość
Wlazł pasożyty komuś na głowę i jeszcze jeczy. Tak jesteś utrzymanką, nie masz pracy, mieszkania, nic nie masz.

Gość gość
Jej najbardziej przeszkadza moj syn z poprzedniego zwiazku ktory z nami mieszka

Gość gość
Kolejne prowo od mieszkania z teściową w kawalerce. A tak serio, to ktokolwiek zna taką sytuację, żeby dziecko z partnerem/ją się sprowadziło rodzicom na łeb do kawalerki i zaczęło tam rozmnażać, bo ja nie słyszałam. Ja się nawet swojemu facetowi bym nie pozwoliła wprowadzić do swojej, bo bym zwariowała.

Gość gość
Jesli masz syna z poprzedniego zwiazku to powinnas miec chociaz alimenty ale nie jest to odpowiedzialne zachodzic w druga ciaze bez wlasnych pieniedzy i mieszkania

Gość gość
Nie mam alimentow, bo moj byly facet jest w wiezieniu i juz nie chcialam mu robic wiecej problemow z tego powodu

Gość gość
Jaka patologia. Przylezie taki pasożyt i myśli, że będzie rządzić. Na swoje pijawko i tam sobie rób co chcesz.

Gość gość
A placi ci za dawanie du ?

Gość gość
To niech chodzi do pracy, a tesciowa wychowuje. To naturalna kolej rzeczy. Olej.

Gość gość
Moim wpisem jest tylko ten pierwszy. Jakaś k*****a wściekła, wesz zapiekla napisała to o tej kawalerce. NIGDY NIE MIESZKALIŚMY Z TESCIOWA.

Gość gość
Nigdy nie mieszkaliśmy z teściową, nie mam żadnych dzieci z poprzedniego związku, teściowa to zapiekła z nienawiści samotna kobieta, żaden facet nie chciał z nią być, tyle co rok po ślubie, więc się wyzywa na synowych że im łatwiej, a synowie promują wychowanie swoich dzieci przez żony w domu aż do wieku przedszkolnego. To ją boli.

Gość gość
To wyżej to podszyw! Nie mogę iść do pracy bo zajmuje się 9 letnim synem i kończę zaocznie kukturiznastwo