Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje budowa domu

Polecane posty

Gość gość

Czy za 400 tys postawie parterowke 140m ?Dzialke mam.Nie mamy szansy na kredyt .Damy rade czy lepiej szukac mieszkania?

Gość gość
mysle ze spokojnie,a ile macie lat, ile zarabiacie?

Gość gość
Mamy 36 i 42 lata.Muesiecznie mamy ok 7 tys.z tym ze czesc nie liczy sie do dochodu(swiadczenie pielegnacyjne)Jest nas czworka.Autorka

Gość gość
Spokojnie.

Gość gość
U nas budowa 600 tys .dom 150m bez szalenstw

Gość gość
Nie chcę CIę dołować, my też stawiamy - kończymy budować taki dom jak ty ( parterówka 156 m). Budujemy bardzo dokłądnie, nic sami nie robimy , koszt ok 800 000 zł ( z tym, ze sama działka prawie 300 koła). Dochodu na rękę mamy ok 19 000 zł co miesiąc , 2 małych dzieciaków, bardzo duże miasto na zachodzie PL. Powodzenia :)

Gość gość
150m wyszedł lekko ponad 400tys. Mąż dużo zrobił sam.

Gość gość
Zależy gdzie, w jakim rejonie Polski. My zmieściliśmy się w 250 tys bez działki. Mąż dużo robił sam, dużo robili koledzy męża. Jeśli chodzi o wykończenie to nie braliśmy najtańszego szajsu ale też nie marmury. Okna 3szybowe, dach z dachówki, panele i płytki ok 70 zł/m, natomiast kuzynka wydała jeszcze mniej z tym, że ona to już oszczędzała na maxa, okna 2szybowe, blachodachówka, panele za 30 zł itd.

Gość gość
budowa domu to groszowe sprawy później zaczynają się schodki :D pozdro dla kumatych :D

Gość gość
Budowa domu to groszowe sprawy?? Heh no wygrałeś/as tym idiotycznym stwierdzeniem.

Gość gość
10.31 oswiec mnie o co chodzi bo niekumata jestem

Gość gość
Jeżeli nie wiesz jak zaaranżować taras i nie wiecie co na niego położyć to polecam wybrać deskę kompozytową. Rozwiązanie super jeżeli chodzi o utrzymanie czystości i efekt wizualny. My taka deske mamy z firmy http://www.eko-deska.pl/kontakt.html i wygląda obłędnie.

Gość gość
Do nowego domu przydadzą się nietuzinkowe schody... a takie schody można spotkać na przykład w tej firmie www.wroblewskidesign.pl. Ja od nich mam przepiękne kręte schody, które na każdym wrażenie.