Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być z byle kim więc jestem sama, młodość ucieka

Polecane posty

Gość gość
módl się do św. Józefa o dobrego męża

Gość gość
modlić się można tylko do Boga

Gość gość
Wyć mi się chce a nie tańczyć.

Gość gość
20.33 Żadna Twoja łza nic nie zmieni, musisz być silna i oczekiwać zmiany bo może ona nadejść w najmniej oczekiwanym momencie. Mocno przytulam i pamiętaj o odrobinie optymizmu

Gość gość
depdep69 dziś lol to zostaje nawet gdy miłości nie ma, więc jak spróbujesz z miłością to i tak będziesz na plusie ;)

Gość gość
20.42 Dziękuję!

Gość gość
Mam dokładnie tak samo jak Ty autorko i powiem Ci tyle, że dobrze robisz. Nie ma co być z kimś na siłę. Problem mają kobiety, które nie wyobrażają sobie życia singielki, więc biorą się za pierwszych lepszych

Gość gość
Zresztą jak patrzę na tych facetów moich koleżanek to dziękuję Bogu, że jestem sama. Cóż..

Gość gość
gość dziś 19.24 a jak jest teraz? Znalazłaś miłość? qqqqq Nie, jestem teraz sama (będzie z 5 lat już).

Gość gość
21.30 Po prostu nie umiem inaczej. Kiedyś próbowałam, to była totalna klapa, więcej już tak nie zrobię. 21.35 Przykro mi :(

Gość gość
gość dziś 21.35 Przykro mi smutas.gif qqqq Bywa i tak. Widać to nie był ten, a na siłę nikogo nie zmuszę ;) Cieszę się, ze już nie rozpaczam, bo było bardzo ciężko.

Gość gość
Ja nadal się leczę z chorej miłości.

Gość gość
Znowu jakaś pseudoksiężniczka z przerośniętym ego.

Gość gość
Znowu jakiś frustrat z małym fiutem.

Gość gość
22:01 O matko, to co się miała na siłę z kimś związać? A sambys się związał na siłę z kobietą?

Gość gość
najgorsze jest to jak taki narcystyczny babsztyl konczy 45 lat i uswiadamia sobie ze nagle nawet nie ma tych bylejakich bo nawet tacy nie chca grubego babsztyla z bekartami.

Gość gość
22.21 Właśnie. Nie będę oszukiwać siebie i tego mężczyzny.

Gość gość
22:32 A ty musisz być mega pisssda skoro nie chce cie nawet basztyl z bękartami.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ludzie są tacy wulgarni

Gość gość
Poczekaj jeszcze chwilę autorko, czeka cię czterdziestka i kot na kolanach. Tak się kończą historie narcyzek. A jak tak bardzo nie możesz trafić na odpowiedniego faceta, to może sama ruszysz du pę i poderwiesz takiego jakiego chcesz? Czy też się nie da, bo korona z głowy spadnie?

Gość gość
22.13 - znowu jakaś frustratka z małym biustem.

Gość gość
Jeszcze sporo mi do 40 i nie lubię kotów :p A na poważnie, to radzisz mi abym związała się z kimś kogo nie kocham?

Gość gość
Zadne pociesznie ale znam kilka takich wiek od 34 do 42 i sa sami. Nie sa to jacys obrzydliwi z wygladu, ale chodzi o charakter. Dochodzi tez czesto bieda, male zarobki.

Gość gość
Radzę ci, żebyś sama ruszyła du. pę i poderwała takiego faceta jakiego chcesz. Ale to pewnie za trudne dla kolejnej królewny z drewna.

Gość gość
bieda, male zarobki... no coz, taki kraj, zascianek europy.

Gość gość
Ileż to desperatek biorą faceta, byke byl i je zapłodnił,a nawet go nie kochają. Oszukują siebie i jego, a potem wyja na forach, że nieszczęśliwe są, bo dzieciory i mąż szczescia nie dają :D

Gość gość
no to co, KTO JE ZMUSZAL? oj presja spoleczna? to narzekac na spoleczenstwo. a nie tylko i wylacznie facetow, jakby same winne nie byly - swoim wiecznym niezadowoleniem tez nic w "zwiazku" nie buduja, a ze daly sie wbrew sobie "przymusic", niech bedzie - ta "presja spoleczna", to i tym bardziej nie sa niewinne.

Gość gość
gość 2018.07.06 Poczekaj jeszcze chwilę autorko, czeka cię czterdziestka i kot na kolanach. Tak się kończą historie narcyzek. A jak tak bardzo nie możesz trafić na odpowiedniego faceta, to może sama ruszysz du pę i poderwiesz takiego jakiego chcesz? Czy też się nie da, bo korona z głowy spadnie? XXX e bujdy. ja skonczylam jako stara panna, a z naszej paczki mialam najmniejsze wymagania. jedna chciala bogatego - takiego ma. inna wysokiego - takiego ma. jeszcze inna takiego, aby chcial gromadke dzieci - takiego ma. a jeszcze kolejna wyksztalconego - jej maz wlasnie "zrobil"profesure. byly wybredne i w koncu trafily na fajnych facetow. teraz maja domy, dzieci, koty, psy i inne. ja bralam kazdego, kto okazal mi minimum zainteresowania i w sumie nic nigdy z tego nie wyszlo. a kota nie wezme bo n ie chce :P kobiety, nie dajcie sobie wmówic, abyscie nie mialy wmagan co do mezczyzn bo skonczycie tak jak ja.

Gość gość
Pamięta ktoś takie topiki jak faceci którzy nie chcą dzieci czy jakoś tak było :P Zawsze szukałam takiego, ale w Pl gdzie mieszkałam w małej pipidówie nie było takiej możliwości. :P Dopiero zagranicą trzeba było szukać