Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam ogromny problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą już 3 lata wiadomo, że z początku było super, motylki w brzuchu itp. Od roku zmienił prace stał się bardziej pewny siebie bo pracuje w dużej firmie i tu się zaczyna problem.... na początku pracował w piekarni nie było problemów z kolegami. Ja byłam zawsze na pierwszym miejscu (nie żebym miała coś przeciwko temu zeby miał znajomych) ale odkąd ma nową prace jest picie z kolegami co tydzień, ja jestem na ostatnim planie.... On nawet nie chce ze mną rozmawiać tylko zawsze jak się o coś kłócimy to idzie skrótem czyli mówi ze to nie ma sensu. Kiedyś powiedział mi ze czuje się jak ja łańcuchu i Nie chce się męczyć i nie chce też żebym płakała przez niego. Nie mam pojęcia czy mu zależy ciężko go rozgryźć. Pomozcie

''Ja byłam zawsze na pierwszym miejscu'' ''Kiedyś powiedział mi ze czuje się jak ja łańcuchu'' x Zastanów się, czy nie ograniczasz go w jakiś sposób. Ogólnie facet ma prawo do spotykania się ze znajomymi, tak samo, jak Ty. Może zamiast mieć pretensje, że co tydzień on się bawi, to sama zacznij? Nie musicie wszystkiego robić razem... A jak już, to planujcie coś, by było ciekawie i by Wam obojgu się chciało. Może wieje nudą i facet zwyczajnie ucieka?