Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za rok bede po studiach a nie wiem co chce robic, gdzie pracowac

Polecane posty

Gość gość

nie wiem nic :(

Gość gość
I tacy kończą studia??? Ile mama zapłaci za dyplom?

Gość gość
bo patrzysz tylko na innych k***a wez sie za siebie i zacznij robić cokolwiek co daje ci przyjemność i nie pacz na innych bo cie chuj strzeli szybko i zmarnujesz zycie obudzisz sie jak bedziesz miała 30 i co? płacz, mowie ci dobrze JUZ DZIS zacznij zyc i nie mysl o pieniadzach ani co chcesz w zyicu robic bo k***a niesmiertelna nie jestes JUŻ DZIS rób tylko to co sprawia ci przyjemnosc i nie patrz na jutro. A jak nie masz odwagi to.... cóż idz jak głupia owca w tłumie jak wszystcy i przezyj swoje zycie nawet nie zdajac sobie sprawy że zyjesz.

Gość gość
fajnie jest www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
bo patrzysz tylko na innych k***a wez sie za siebie i zacznij robić cokolwiek co daje ci przyjemność i nie pacz na innych bo cie chuj strzeli szybko i zmarnujesz zycie obudzisz sie jak bedziesz miała 30 i co? płacz, mowie ci dobrze JUZ DZIS zacznij zyc i nie mysl o pieniadzach ani co chcesz w zyicu robic bo k***a niesmiertelna nie jestes JUŻ DZIS rób tylko to co sprawia ci przyjemnosc i nie patrz na jutro. A jak nie masz odwagi to.... cóż idz jak głupia owca w tłumie jak wszystcy i przezyj swoje zycie nawet nie zdajac sobie sprawy że zyjesz.

Gość gość
No tak sie sklada ze nic mi mama nie zaplaci za dyplom, akurat nie studiowalam za pieniadze mamusi :) Tak sie sklada ze sama sobie wszystko oplacalam.

Gość gość
Nie słuchaj tych krytyków, wielu ludzi ma tak jak Ty,podejrzewam, ze jestes jeszcze mloda... Sama musisz znaleźć swoja droge, przemyslec co chcesz robic. Albo mozesz isc do pracy i przekwalifikować sie jesli te studia to jednak nie byl strzal w 10

Gość gość
Idź do KFC.

Gość gość
Bo napisała "opłacałam".

Gość gość
to nie jest tak, że jak masz pomysł na siebie po studiach, to z marszu dostaniesz tą wymarzona pracę. czasem po prostu trzeba brać to co nam oferują. zejdź na ziemię. przebierać w wymarzonych ofertach nie będziesz.

Gość gość
Wiem tylko ze nie chce pracowac w jakims korpo ani byc jakas inną biurwa. Nie chce siedziec i w stolek za komputerem pierdziec, nei kreci mnei to.