Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteś materiałem na żonę?

Polecane posty

Gość gość
Super kobieta ogladalam jej wszystkie filmiki

Gość gość
Broken, czyżby zazdrość przez Ciebie przemawiała?:D

Gość gość
haha broken nie jest materialem na zone

przygotowaczka do bycia *****ną przez kogo bądź i jak utrzymać keglem każdego faceta nie jest tym bardziej! nie stawiaj mnie nawet koło tej lewaczki.

Gość gość
chyba nie www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Uspokoj się wariatko Brołken. Ona się nie nadaje a ty się nadajesz? Weź się nie ośmieszaj.

Gość gość
Brok, to raczej ona nie chciałaby nawet stanąć obok Ciebie:D I nikogo nie obrażaj bo tutaj jeszcze mniej sobą prezentujesz niż jakaś tam rzekoma lewaczka z jutuba:o

gość dziś Uspokoj się wariatko Brołken. Ona się nie nadaje a ty się nadajesz? Weź się nie ośmieszaj. x cześć, wieczorna. x gość dziś Brok, to raczej ona nie chciałaby nawet stanąć obok Ciebiesmiech.gif I nikogo nie obrażaj bo tutaj jeszcze mniej sobą prezentujesz niż jakaś tam rzekoma lewaczka z jutubapechowiec.gif x pewnie żeby nie chciała, bo by na nią tygrys charknął:)

Gość pirat f
haha broken nie jest materialem na zone X Potwierdzam

Gość gość
ella może się promować, pani Szlęzak dziękujemy. X Dziękujemy? A po co ta liczba mnoga? Wybacz, nie Ty będziesz decydowała kto tu może się promować a kto nie, chyba że założysz własne forum i będziesz jego właścicielką.

Gość gość
Wieczorna? Haha. Jesteś żałosna. I jad się z ciebie leje w stosunku do kobiet które odbiegaja od twojego światopoglądu. Dlaczego zatem masz pretensje że inne i inni ciebie hejtujo? Tego twoi obrońcy nie widza? Haha żałosne kolo wzajemnej adoracji w s******leniu

Gość gość
Haha Boże kaftan potrzebny od zaraz. Większej hipokrytki tu nie ma :D a ja też jestem królowa i nie pozwolę do zdewocenia i staropanenstwienia a umysłowego tego forum

Ty jesteś służką. biegnij po moje podpaski, bo Ci sklepy zamkną!:( nie pójdziesz na bal, dopóki nie posprzątasz kibelka.

Gość gość
Ania fajna babka. Ella stroi jak Cygan z patelnią tudzież artystka ze spalonego teatru :D (zero treści, a i formy brak, tylko cycki lansuje). Ja nie jestem materiałem na żonę i dzięki bogu :) Rzekłam.

Gość gość
broke jestes królową niziny intelektualnej ;)

Gość gość
Po podpaski? Tampony sobie kup. A nie. Ty się boisz że z nimi dziewictwo stracisz :D haha żałosna hipokrytko. Jeśli ty idę nadajesz na żonę to ja też haha. Ale ja się nie nadaje a ty jesteś ulomna.

Gość gość
ja tu jestem królową i nie dopuszczę do sprostytuowania forum. X Uzurpatorka, samozwańcza "królowa":D :p

:O to mają być kobiety? dumne z tego, że każdy je może obracać? ogarnijcie się a tampony są niebezpieczne:( potem facet nie uwierzy:-p

Gość gość
Nikt tu nie uprawia kultu błony dziewiczej oprócz ciebie więc to czy uwierzy czy nie to każdej koło d**y lata. Dumne z obracania? A gdzie ty to wyczytałaś? Schizy masz jakies? Nikt tu o czymś takim nie pisal. Wszystko jest niebezpieczne. Brak szczepień także. Byłaś szczepiona, Brołken?

Gość pirat f
a tampony są niebezpiecznesmutas.gif potem facet nie uwierzyjezyk.gif X No ja bym nie uwierzył. Na badania bym wysłał:p

Gość gość
Brołken liczy że jakiś książę się skusi na jej cenny skarb :D to tak jakby skusić kogoś na kikut pępka :D beka z Brołken która rznie swietoszke a rzuca przekleństwami i od lewakow każda wyzywa.

dumne obracnia, wnioskuję po kochaniu tej wyzwolonej lewackiej jutuberki, która się zagubiła, oraz po byciu dumnym z nienadawania się na żonę, sama pisałaś:( idę sobie:( to nie jest towarzystwo dla mnie.

Gość gość
Idź idź. I nie wyciągaj schizofrenicznych wniosków z d**y. Sama sobie odpowiadasz historie o ludziach których nie znasz a później się zalisz że inni cię hejtujo. Idiotka. Tamta z jutuba mówiła wprost że jest lewa? Jeśli nie to co ty pieprzysz? Jesteś chora i oto dowody.