Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteś materiałem na żonę?

Polecane posty

Gość gość
Nie przeklinasz i nie wyzywasz? Każdy widział kto tu przebywa więc nie dość że jesteś idiotka i hipokrytka to do tego obrzydliwa dwulicowa kłamczucha. Siebie lepiej zdiagnozuj.

Gość gość
Broken ćwiczysz mięśnie kręgla 😭

Gość gość
broken, czemu bezwstydnica? fajna babka.

Gość gość
Brok, było się nie szczepić? No, to teraz sama do siebie miej pretensje:p

broken, czemu bezwstydnica? fajna babka. x ciągle mówi o seksie z byle kim, przed ślubem, byleby był, byle ****ał, nawet miniaturki ma w pościeli i potem przychodzą napaleńcy i lajkują udając, że są fankami.

Gość gość
To tak jak z tobą. Przychodzą psychiczni i dlatego cię wspierają w zj****iu mózgowym.

Gość gość
Broken, chyba kanały pomyliłaś. Poza tym z takim podejściem do seksu nie wróżę ci rychłego, a nawet w ogóle znalezienia chłopa. Jesteś zaprogramowana przez katobzdury, szkoda, bo pieprzysz sobie życie.

Poza tym z takim podejściem do seksu nie wróżę ci rychłego, a nawet w ogóle znalezienia chłopa. x czyli jakim?:D czyli obstawiasz przy żebraniu o niego cipką to to to tam?:D

Gość gość
Broken, mieli rację moi przedmówcy, nikomu się tu chyba nie chce dyskutować z twoimi urojeniami :)

Gość gość
Broken, chyba kanały pomyliłaś. X Ewidentnie, ale to już jej problem. X Poza tym z takim podejściem do seksu nie wróżę ci rychłego, a nawet w ogóle znalezienia chłopa. Jesteś zaprogramowana przez katobzdury, szkoda, bo pieprzysz sobie życie. X I jeszcze czepia się normalnych ludzi wyzywając od lewaków:o

Jesteś zaprogramowana przez katobzdury x tak, to zdanie nie jest wcale lewackim bełkotem. a ja jestem gepardzicą.

Gość gość
Bo ja jestem lewaczką ;)

Gość gość
14:56 Wszedzie gdzie kobieta ma inne zdanie na temat seksu i facetów tam przyklejasz jej łatkę zdziry i takiej która szczuje c**a a g****o wiesz o każdej z nas. Ty nie zebrasz o uwagę? Gru prrr no rzeczywiście jesteś lepsza. Nie zauważyłam by ktokowliek tutaj pisał o swoim podejściu do polityki więc z jakiej choinki się urwalas, żałosna babo? Myślisz że jesteś lepsza w czymkolwiek od innych kobiet bo masz błonę? No lał wygrałas życie. Gratuluję. Nie dziwię się że ludzie od ciebie stronia,w tym własna rodzina skoro tak oceniasz każdego. Naprawdę jesteś żałosna.

powiem tak - dobry krawiec to i z marnego materiału coś pięknego uszyje, a chujowy to nawet najlepszy materiał zmarnuje :P tyle w temacie, czy ktoś się nadaje, czy nie :classic_cool:

Gość gość
Nawet sami facec***iszą komentarze że wchodzą tylko tam by zwalic pod nią :o

Gość gość
Nią, czyli kogo? I czyja to wina, że faceci to w większości prymitywy? I czyj to problem, twój?

Gość gość
No jak z cycem na wierzchu się nagrywa :o

Gość gość
Ojej straszne. Pewnie jesteś też przeciwniczka dekoktow i miniowek.

Gość gość
Promuje rozwiązłość :o

Gość gość
Ojej!