Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenaLodz

mieszkam w Łodzi,odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość LenaLodz

znam Łódź

Gość gość
czy w lodzi jest juz biedronka?

Gość gość
Sorry a kto by dobrowolnie chciał przeprowadzi c się do Łodzi.

Gość gość
To odpowiedz mi na pytanie, dlaczego wszystko co złe to zawsze w Łodzi? Jak czytam np. nagłówek na portalu typu "tragedia rodzinna", to od razu myślę sobie, że pewnie w Łodzi. Wchodzę w artykuł, no i oczywiście to Łódź :) Skąd się to bierze?

kiedyś była afera w Łodzi,gdzie matka urodzone dzieci chowała do beczek i zrobił się hejt w necie że wszystko co złe to w Łodzi a tak naprawdę wszędzie są tragedie typu w Sosnowcu matki mordują swoje dzieci, podrzynają gardła ojcowie zabijają swoje rodziny w innych miastach itp po prostu jak ktoś ma fobię to łapie napisy tylko o Łodzi bo wbiło mu się w pamięć dawny hasztag

Gość gość
Pewnie to jakiś zbieg okoliczności, ale przynajmniej parę razy w roku czytam takie nagłówki, a potem okazuje się, że chodzi o Łódź. Dlatego zawsze mnie to zastanawiało.

Gość gość
Czy w Łodzi są drogi asfaltowe?

Gość gość
Czy do Łodzi przyjeżdża bus z chlebem?

Łódź to duże nowoczesne miasto, gdzie jest piękna manufaktura,galerie handlowe bardzo nowoczesne piękne zrewitalizowane kamienice ,osiedla mieszkaniowe deweloperzy budują nowoczense budynki jeśli ktoś uważa że tu jest zacofanie to oznacza, że musi być jakiejś starej daty ,nigdzie nie jeździ i coś tam pamięta z telewizora że pokazali brzydkiego z Łodzi taka osoba jest ignorantem bez pojęcia o świecie