Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie są piękne tylko tanio seksowne

Polecane posty

Gość gość

Sama jestem kobietą ale jak słyszę ze polki są piękne to mi się śmiać chce , to że polki mają wyzywajacy styl bycia to nie piękno tylko tania wulgarna seksownosc, piękno jest wtedy gdy kobietą nie seksualizuje się na siłę a mimo to nie można oderwać od niej wzroku , jak np japonki które nawet pod sukienke na ramiączkach noszą koszulkę żeby nie pokazywać ramion , mam dość patrzenia na ten wulgarny atak pół nagich klonów , ewentualnie wszędzie kuse i obcisłe ciuszki , bo nie laska założyć czegoś co podkreśla urodę ale przy tym nie eksponuje chamsko pierdziawy i wymion

Gość gość
Już nie mówiąc ze polki daja każdemu facetowi z jakim są i dlatego faceci was nie szanują , w Rosji jak facet chce pociupciac to go Panna do ołtarza ciagnie

Gość gość
Mam inne zdanie. O ile dla nas czesto uroda slowianska wydaje sie pospolita, a egzotyczna ladniejsza, to warto pamietać, ze w skali calego świata to wlasnie w wiekszosci ciemne wlosy i ciemna karnacja są zdecydowana większością. Tak więc w krajach poludniowych jak poludnie Europy, ameryka poludniowa, Azja itd. słowianki robią furorę

Gość gość
Widać że jesteś pustą , ja nie mówię o urodzie słowiańskiej tylko o tym że polki nie są piękne tylko ubrane jak latarnice a pociąg samców to nie dowód urody tylko pokazywania za wiele

Gość gość
Poza tym piszecie ,ze niby Polki sa puszczalskie. A ja mieszkałam 2 lata w Londynie i jakbyście widzieli co pijane Angielki wyprawiają to byście szybko zmienili zdanie.

Gość gość
Śmiać mi się chce jak dziewczyna sie wymaluje "prosta tutka " ;) ubierze kuse ciuchy a później chwali się jakie to ona ma powodzenie i jaka ona ma urodę , o powodzeniu to można mówić jak kobieta ubierze się i umaluje skromnie a nadal wzbudza podziw

Gość gość
gość dziś Już nie mówiąc ze polki daja każdemu facetowi z jakim są i dlatego faceci was nie szanują , w Rosji jak facet chce pociupciac to go Panna do ołtarza ciagnie x koniotrzep odszedl na chwile od mamusinego cyca:D

Gość gość
10:34- nie jestem pusta, ale uważam, że Polki, jak zresztą inne słowianki mają wyjątkowo ładną urodę. Oczywiście nie wszystkie, bo w żadnej nacji nie ma 100% pięknych kobiet, ale generalnie pod względem urody stoimy wysoko i do tego jesteśmy modnie ubrane. Widziałam choćby na wakacjach w Grecji rok temu Angielki czy Francuski, Niemki i często są grube, totalnie mają gdzieś jak wyglądają, chodzą w jakichś spranych koszulkach, a Polki przy nich były baaaardzo zadbane. Niebo, a ziemia. Natomiast np. Włoszki czy Hiszpanki, niskie i przysadziste, Włoszki do tego lubia wszystko cos sie blyszczy i wygladaja czesto tandetnie

Gość gość
Uderz w stół a puszczalskie worki na nasienie się odezwa

Gość gość
Zresztą Greczynki te są często przy kości, mają duże nosy i urodę niespecjalną. Hiszpanki podobnie. Także słowianki biją na głowę w sumie całą Europę. Moim zdaniem może przebijają nas urodą w Europie tylko Ukrainki i Rosjanki ( te zamożne, bo te biedne są czesto zaniedbane na maxa albo grube). Ale te z wiekszych miast faktycznie sa piekne. Ewentualnie Skandynawki są jeszcze ładne. I to tyle jeśli chodzi o Europę.

Gość gość
A poza Europą to kobiety z Amryki poludniowej, Azjatki jak Filipinki, Koreani, Japonki. Ale tak jak pisałam, dla nich ciemna karnacja i czarne włosy właśnie są pospolite, tak jak wg nas uroda słowiańska. Tylko, że urody słowiańskiej jest o wiele mniej na świecie, to rzadkość, wiec u nacji poludniowych jak np. Włosi czy Ararabowie, to blondynki robia furore

Gość gość
Po części się zgadzam. Sporo u nas panienek niby ładnych, ale wyglądających jak tanie dzi//wki, zero gustu, klasy. Do tego pełno "Grażynek" po 40, krótkie, beznadziejne włosy z pasemkami, rybaczki i pstrokate bluzeczki niedopasowane do typu figury. Ale są też kobiety ubierające się ze smakiem.

Gość gość
Ale lament prawików i zapuszczonych lampucer, na które pies z kulawą nogą nie spojrzy :D Piszcie dalej, niezła beka :D

Gość gość
10:45- może jeszcze z 10 lat temu tak było, ale teraz ten trend się zmienia, szczególnie w większych miastach. Teraz widzę po dziewczynach, ze malują się wlasnie delikatniej, albo nawet spora ilosc nie ma makijazu, czy delikatnie podkresla urode. Teraz modne stalo sie zycie fit i dbanie o cerę ( wystarczy poogladac vlogerki). Chyba, ze mieszkacie w mniejszych miejscowosciach, to moze tam nadal faktycznie dziewczyny nadkladaja tony makijazu, ale w Warszawie już tak nie jest

Gość gość
Można być skromnym i nie zapuszczonym ale tepej polskiej blacharze tego nie wytlumaczysz, dla niektórych dbanie o siebie to wulgarny styl , krzykliwy kolor włosów i wymalowana gębą

Gość gość
10:50 - w twoich slumsach pod Łodzią na pewno tak jest :D Pisz jeszcze, pisz o swoich wsiurskich doświadczeniach :D

Gość gość
Właśnie mam wrażenie że jest coraz gorzej , same klony kardashianek z wielkimi brwiami, wszędzie obcisłe jeansy jakby innych spodni nie było , bluzeczki że aż pekaja na cycach

Gość gość
No właśnie dziewczyny że wsi są najczęściej skromne i nie chcą się rzucać w oczy , makijaż Ala plastikowa lala najczęściej mają laski z miasta

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego Polacy lubia tak po sobie jeździć nawzajem, to nawet takie paskudne Angielki uważają się czasem za piekności, a ładne Polki lubia sie nawzajem dołować

Gość gość
10:54- ja zauważyłam odwrotnie, szczególnie jak taka ze wsi przyjedzie do dużego miasta i naklada tone makijazu

Gość gość
Polki nie są ładne , ogólnie Polacy to nie jest ładny naród ani faceci ani kobiety , polki się niczym nie różnią od niemek, oprócz tego że Niemki mają zamiłowanie do robienia z siebie chłopa , ale twarze te same

Gość gość
10:56- to pewnie sądzisz tak po sobie. Ja tam uważam, ze jestem piękną dziewczyną i zeszta nie tylko ja mam takie zdanie ;)

Gość gość
Mieszkam na wsi i widzę jak jest , żadna młoda nie ma tu zrobionych brwi ani włosów prostowanych na druty , większość nawet włosów nie farbuje więc ma mysie a w mieście festiwal tapety która więcej

Gość gość
To pisze jakis zboczeniec. Ktora kobieta pisalaby "bluzeczki, ze az pekaja na cyckach"?

Gość gość
10:58 pewnie za bóstwo uważają cię twoje własne koleżanki a jakbyś stanęła koło jakiejś Rosjanki czy japonki to by cię z facetem pomylili

Gość gość
Zboczencami to są babska które szczuja facetów widokiem swoich wywalonych wymion albo doopy w shortach gdzie widać kreche pod tylkiem :o

Gość gość
gość dziś Już nie mówiąc ze polki daja każdemu facetowi z jakim są i dlatego faceci was nie szanują , w Rosji jak facet chce pociupciac to go Panna do ołtarza ciagnie xxx a jak to sobie wyobrazasz w Polsce? tutaj faceci od razu zrywaja z kobieta jak im nie da po miesiacu zalozmy (bo ja cie nie pociagam! bo mnie nie kochasz!). a jak spotkaja starsza dziewice to uciekaja w poplochu (bo p*****lnieta! bo aseksualna!)

Gość gość
11:03 do tego doprowadziły te wszystkie latwe doopodaje bo gdyby wszystkie kobiety nie dawały bez ślubu jak ruskie czy ukrainki to by nie podkakiwali za wysoko, na Ukrainie zaręczyny są po 2 miesiach znajomości bo albo bierzesz cały pakiet albo nic

Gość gość
na Ukrainie zaręczyny są po 2 miesiach znajomości bo albo bierzesz cały pakiet albo nic xxx to tez niedobrze, bo sie mozna wkopac w slub z beznadziejnym czlowiekiem...

Gość gość
Autorka ma sporo racji. Kobiety z ladnych zrobily sie takie ale dupa. Do takich kobiet zaden porzadny mezczyzna nawet nie podejdzie w celu poznania sie bo ludzie szukaja kogos podobnego do siebie.