Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koziorożec

Polecane posty

Gość gość

Koziorożec jest początkowo bardzo nieśmiały i niedostępny. Dopóki nie dowiesz się o nim więcej, będziesz postrzegał je z zupełnie innej strony. Jest człowiekiem sukcesu i zdobywcą, więc bardzo się stara i to znaczy, że ludzie, których wybiera to osoby o "wysokiej jakości". Jest bardzo selektywny w tym, komu poświęca swój czas i uwagę. Choć może być boleśnie uparty, będzie pierwszym, który przyznać się, gdy się pomyli. Będzie bardzo opiekuńczy, ale nie wynika to z poczucia niepewności, a raczej siły, która pokazuje, że nikt, na kim mu zależny nie zostanie zraniony, jeśli on jest obok. Kiedy przebijesz się przez jego ściany, odnajdziesz duszę romantyka, ale jest to strona, którą mało kto ma szansę zobaczyć Co myślicie?

Gość gość
Zgadza się :)

Gość gośćSYLWIA suchy
tak znam jednego takiego koziorozca ,pije przeklina i nie szanuje kobiet ,koleżance w pracy powiedział,,nie rzucaj tak tym front pilarem bo jak ja tobą rzucę to ręce będziesz miała za głową a głowę z drugiej strony''

Gość Człowiek nikt
Jestem koziorożcem - przegrywem.

Gość gość
Wszystko prawda

Gość gość
Ale koziorożec = romantyk ?? Niepowiedziałabym.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Osobiscie jestem koziorozcem;-) To co zostalo napisane to prawda ,bo takie sa:) Ja jeszcze bym dodala ze cenia posiadanie rodziny i cieplo domowego ogniska:) Sa praktyczne, ambitne,zdyscyplinowane,obdarzone zdrowym rozsadkiem,wytrwale i konsekwentne;-) Pozdrawiam wszystkie koziorozce:)

Gość gość
Jak kobieta właśnie przebije ta skorupę niedostępności to właśnie Koziorożec potrafi być mega czuły,opiekuńczy,lubi snuć marzenia o przyszłości,dużo mówić o miłości.Ale wystarczy nadepnac na odcisk a zmienia się w szaleńca który nie kontroluje slow.Broni się takim słownym atakiem i przerzucaniem winy,staje się niedostępny.Człowiek uświadamia sobie ze nic o koziorozcu nie wie.Dwie skrajne osobowosci.Życiowo jednak mało stabilny,lubi oddawać się swoim nawykom na które potrafi wydać każde pieniądze .

Gość gość
Bardzo trudny jest to znak, nie lubi kompromisow, uparty, nosi maske a naprawde to szalenie wrazliwe osoby.

Gość gość
Moj przyjaciel to koziorozec. Fajny facet, ma cos w sobie co przyciaga. Ma zmienne nastroje i humory.

Gość gość
Myślę, że jest dużo takich ludzi, i nie zależy to zupełnie od znaku zodiaku. Ludzie o silnych osobowościach, utalentowani istnieją w świecie rzeczywistym, pracują, mają wiele osiągnięć, rozwijają się bo sami tego chcą, nie trzeba ich pchać na siłę, żeby wykrzesali z siebie odrobiny wysiłku. Każdy jest trochę romantykiem bo każdy ma jakieś marzenia, nie ważne jakiej natury. Nie przekonuje mnie autorko twoja opinia, zwłaszcza, jeśli chodzi o "wybieranie sobie kogoś wyższej jakości". Każdy wybiera sobie to, co mu odpowiada, i jeśli jest naprawdę silną osobowością, to dobiera sobie takie osoby do swojego towarzystwa, które nie przyniosą mu wstydu. Co do opiekuńczości: jest podobnie. Można opiekować się dzieckiem i b.chorym człowiekiem w sytuacji, kiedy naprawdę ten ktoś jest chory, i nie ma tu mowy o ludziach z nałogami. Jeśli ktoś kocha, to nie jest mu nigdy obojętna druga osoba, ale musi to być obustronne. Tak jest w moim przypadku, po ślubie już 12 lat.- życzę takiego rozumienia świata i ludzi. Pozdrawiam - Jerzy

Gość gość
Lubie. Nie znam żadnego.

Gość gość
Jestem spod znaku Byka i Koziorożec to mój facet. Fajnie nam już 14 lat razem.

Gość gość
Nie wierzę!!

Gość gość
Moze jakis pan wypowie sie

Gość gość
Ja jestem Waga i jestem z kozlem już 20 lat i nie żałuję nie zamieniła bym na nikogo, słyszałam że dwa Koziorożce to porazka,są pazerni na kase a w tym kobieta jest wiele bardziej rafinowana i potrafi oskubac wszystko tylko dla siebie.

Gość gość
4.45. To przez tę pazerność Koziorożca na kasę nie zamieniłabyś swego na innego ? Fajnie się korzysta z cudzej chciwości, przy okazji brzydko się wyrażając o kobietach koziorożcach, o których wiesz niewiele ? Nie każdy koziorożec jest tak chciwy, jak ten z którym przebywasz na co dzień :)

Gość gość
Koziorożec chciwy? Po prostu nie wydają kasy na bzdury. ;)

Gość gość
Jestem koziorożcem i zgadzam eie chyba w 100℅ z autorem!!?

Gość gość
Zakochalam sie w zonatym koziorożcu. Czy mam na niego szanse? Jest romantykiem i twierdzi, ze od pol roku mu sie podobam, ale nie mial sposobności okazac mi tego.

Gość gość
Tia...idz z Nim do lozka to za miesiac juz bedzie mu sie podobala inna. To są d****arze.