Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obejrzałam film WOŁYŃ

Polecane posty

Gość gość
Pominmy juz temat Brokenki. Plis idzcie na ogolny. Co do emitowania to mi to nie przeszkadza. Ostatnio nawet gole ciala i seks pokazuja przed 20. Film jeat dobry jak dla mnie, a aktorka dobrana idealnie. Serce mi peka co ludzie tam przezyli. Dzieci... uwierzcie mi tak jak napisalam wyzej ci ukraincy starsi to nie ludzie. Chociaz wydaje sie to abstrakcyjne. Nie nazwe ich nawet zwierzyna, bo zwierzyne bym obrazila.

Gość gość
Broken, co myślisz o szczepionkach?:-P

Gość gość
ja też bym ich nie nazwała zwierzętami przekroczyli granice okrucieństwa i bestialstwo

Gość gość
brokeninside87 2016.06.27 Zanim Cię poznałam Sama na kafeterii hasałam Samotnie gazelki zagryzając W tygrysim sercu pustkę mając Jednak teraz, gdy o Twym futerku pomyślę Gdy wyobrażę sobie Twój męski koci pyszczek Gdy Twe ucho zmysłowo ugryzę Już się pisać o uczuciach nie wstydzęsmutas.gif Rzuć za siebie zwątpień czarnych garść, zajrzyj w siebie, w świat jaskrawych barw

Gość gość
po pierwsze islamiści się nas boją. X Upaliłaś się?:D Raczej gardzą polaczkowo cebulaczkową biedotą której słoma z butów wyłazi:D Nie mają tu żadnych interesów, w tym biednym zacofanym kraju.

Gość gość
No prosze. Taki talencik i co by moglo powstac cos pozytecznego to ty zajmujesz sie brokenka. Stara panna, ktora desperacko przesiaduje na kafe. Ojej :/ czy ztoba okej ? Czy tez coa nie halo

Zanim Cię poznałam Sama na kafeterii hasałam Samotnie gazelki zagryzając W tygrysim sercu pustkę mając Jednak teraz, gdy o Twym futerku pomyślę Gdy wyobrażę sobie Twój męski koci pyszczek Gdy Twe ucho zmysłowo ugryzę Już się pisać o uczuciach nie wstydzęsmutas.gif x łezka mi się w oku zakręciła od tej mojej twórczości dla niego:( miau miau!:( będę płakać

Gość gość
23.50 Nie wiem jaki maja stosunek ale interes swoj tu maja. Zapewniam cie.

Gość gość
Eeej broken nie psuj topiku idz gdzie indziej.

Gość gość
Dlaczego ją hejtujecie? Kobieta ma swoje zdanie i wypowiada je rzeczowo.

Gość gość
Nie zaśmiecajcie poważnego tematu tą Broken czy jak jej tam, niech spada na swoje pozakładane durne tematy. A my poważnie porozmawiajmy o filmie.

właśnie się zorientowałam , że mój związek z Argenem nie był w tym wierszyku ujęty i wierszyk jest niepełny x "Na ołtarzu przez Argena porzucona Zresztą nie byłaby pewnie ze mnie dobra żona Przez piratka w koszyczku znaleziona I znów potem przez piratka wystawiona":O

Gość gość
Brok, to gdzie jest ten piratek?

Gość gość
nie mogę was znieść sieroty ja płaczę przez Wołyń a oni sobie luźne rozmowy prowadzą!

Gość gość
Taki był ciekawy temat, ale gdzie broken wlezie, tam zawsze bród, smród i ubóstwo:p

Gość gość
Ta nienawiść nie wzięła się z niczego, warto wiedzieć jakimi sk... byli polscy szlachcice, i to nie tylko wobec Ukraińców ale też rdzennych Polaków. O ile o Rabacji Galicyjskiej uczą w szkołach (choć bardzo naiwnie tłumaczą jej przyczyny), to informacje o np. Republice Tarnobrzeskiej są wstydliwie pomijane.

Gość gość
Broken przestań temat trollować!!!😠

ja tutaj nie jestem luźna. eeee. jakkolwiek x gość dziś Brok, to gdzie jest ten piratek? x no właśnie:(

Gość gość
Pani Broken, masz swoje tematy, więc tam pisz swoje wywody.:-O

Gość gość
A my poważnie porozmawiajmy o filmie. x od tego są filmweby cool.gif X Zatem porozmawiajmy o szczepionkach:p

Gość gość
Moim zdaniem warto się szczepić, a ty brok jak myślisz?:-P

Gość gość
Do tej pory jej broniłam - tej Broken, ale koniec z tym, to jest popapraniec. Mieliście rację.

Do tej pory jej broniłam - tej Broken, ale koniec z tym, to jest popapraniec. Mieliście rację. x no coś Ty:( gru. jestem fajna i mądra piszcie sobie o filmie, ja na ty temacie muszę pozałatwiać swoje sprawy.

Gość gość
Ta nienawiść nie wzięła się z niczego, warto wiedzieć jakimi sk... byli polscy szlachcice, i to nie tylko wobec Ukraińców ale też rdzennych Polaków. O ile o Rabacji Galicyjskiej uczą w szkołach (choć bardzo naiwnie tłumaczą jej przyczyny), to informacje o np. Republice Tarnobrzeskiej są wstydliwie pomijane. X Dokładnie. Kler też obok szlachty ma sporo za uszami.

Gość gość
Broken poproś no, tego swojego piratka, niech całuje Cie w ogon.:-D

Gość gość
Jak bardzo żal mi moich rodaków, którzy zostali tak okrutnie potraktowani przez sąsiadów. Nigdy nie zapomnę.

Gość gość
Brok myślisz że znajdziesz tu piratka, przez trollowanie tematu?:-D

Gość gość
Przykro mi, ale zrozumiałam, że nie jesteś fajna i mądra.