Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obejrzałam film WOŁYŃ

Polecane posty

Gość gość
Broken napewno twoje je nie masz :)

Gość gość
To zaprogramowane bioroboty były bez duszy. To się dzieje cały czas. Niech to ujawnienie nastąpi, Lachy my, nasza Polasza.

Gość gość
brokeninside87 jest zwolenniczką prorosyjskiego i prochińskiego kursu. Popiera Korwina, który rzekomo jest anty komunistą ale który komunistów stawia za wzór.

Gość gość
Poczytajcie tematy broken, wtedy zrozumiecie jaki poziom reprezentuje. Czasami ma wrażenie że to projekt kafe:-O

Gość gość
Ruscy i tak stłamszą tę Ukrainę. To tylko kwestia czasu. Na razie nie zawracaja sobie głowy d**erelami.

brokeninside87 jest zwolenniczką prorosyjskiego i prochińskiego kursu x jeżeli to ma sprawić, że zazgrzytają szczurze ząbki pewnego premiera i zaplują się usteczka pewnego naczelnika to mogę nawet przyznać Ci rację:D i czemu zwolenniczką, no przecież, że agentką.

Gość gość
Ja tez jak go obejrzalam to nie moglam sie otrzasnac ale tak naprawde bylo. Jestem z Mlawy tutaj jest bardzo duzo ukraincow. Mlawiakow jest okolo 35 tysiecy, a ich na pewno z 7 tysiecy czyli naprawde duzo, a do tego arabowie. Jesli chodzi o ukrainki to sa gorsze od mezczyzn. Pija, imprezuja, ciezko pracuja. Maszyny nie do zaorania. Juz wszedzie sa plotki, ze ukrainki wynajmuja i straszne imprezy i glosno. Faceci okropnie pija i tez duzo pracuja. Sa wyjatki ale to tylko z tych baaardzo mlodziutkich ukraincow, wszystko co 25+ jest masakra. Z tych bardzo mlodziutkich dziewczyny i chlopakow mozna poznac naprawde w porzadku ludzi. Konie z nimi krasc ale tak jak mowie tylko mlodzi. Z tymi 40+ to juz w ogole strach zakupy robic w biedrze jak oni sa. Zero kultury, oglady osobistej. Cos okropnego, wulgarni, nieprzyjemni. W pracy w zakladzie LG gdzie pracuja tez tak jest. Mlodzi spoko starzy nie. Sa do tego stopnia zacofani, ze w wipaszu sa juz naklejki informujace, ze sedes sluzy tylko do zalatwienia fizjologii, a umywalka jest od higieny, mycia rak itd. Oni normalnie myli nogi w kiblach. Nie uwierzylibyscie. Znam tez ukrainca dentyste i jesli juz chodzi o takich ludzi wyksztalconych no to nawet polakow takich malo jest. Bardzo kulturalny, szarmancki mezczyzna, rodzinny i cieply. Kazda kobieta marzy o takim mezu.

Gość gość
Dzisiaj obejrzałam ten film po raz drugi. Pierwszy raz - rok temu, kiedy miał swoją premierę na Canal+, tuż po, jak dobrze pamiętam, 23-ciej. Wiedziałam, że będzie w nim ogrom okrucieństwa, ale nie przypuszczałam, że to będzie ukazane w aż takiej formie. Nie mogłam spać po tym seansie. Dziś włączyłam tylko dla reszty domowników, a ja - skupiłam się na fonii: mowie, muzyce; detalach, które ominęłam za pierwszym razem. Prawda historyczna, obojętnie, jakiego tematu dotyczy, jest potrzebna. Bez dwu zdań. Nie można jej zakłamywać, upraszczać, deptać. Nie jestem, natomiast, przekonana, co do prawidłowości pory, o której ten film został wyemitowany. 20:15 - 22:35, w porze wakacyjnej, to, delikatnie pisząc, ryzykowne posunięcie. Oczywiście - bywa, że dzieci oglądają podobne sceny w innych filmach lub grach, ale, myślę, należało dostosować późniejszą porę, ze względu na dzieci właśnie. Wracając do filmu, tak jednym zdaniem: to przerażające, okrutne, do czego jest zdolny człowiek; co może zrobić drugiemu człowiekowi...

Gość gość
brokeninside87 ile kasy chce od nas Światowy Kongres Żydów (to nie jest państwo Izrael) a ile rocznie tracimy na handlu z Chinami?

Gość gość
A ja wam powiem, że wg mnie to słaby film. Oczywiście biorąc pod uwagę rzeczywistą skalę okrucieństw. Smarzowski pokazał tylko 10% tego co się działo.

Gość gość
ukraińcy są gorsi od islamistów!!! "Zrobimy wam drugi Wołyń!" Antypolonizm na Ukrainie. Czy mamy powody do obaw? (86) J. MĘDRALA!!! dobrze mówi!

brokeninside87 ile kasy chce od nas Światowy Kongres Żydów (to nie jest państwo Izrael) a ile rocznie tracimy na handlu z Chinami? x nie wiem, ale jestem pewna, że szczurek sobie już wszystko ładnie podliczył sprzedając honor i prawdę za bezcen szczurek to w ogóle taki więcej yntelektualista, matematyk. na zdjęciach, gdzie się nasze słońce narodu uśmiecha łaskawie widać w jego oczach takie uspokajające: spokojnie, polaczky, hajsy (mi) się zgadzają. za każdym razem jak robi jakiś poy****y przekręt.

Gość gość
Broken gdzie twój piratek?

Gość gość
Broken wielbi Korwina i faszystowskie brunatne bydło zwane narodowcami, więc nie powinny budzić zdziwienia te brednie które wypisuje. Ma mózg przeżarty tą chorą ideologią:o W dodatku nie była szczepiona i oto mamy efekty:D Brok, może byś wyjechała ze swoimi ulubieńcami do Rimini bronić tamtejsze kobity przed gwałtami?:D Kafeteria odetchnęła by z ulgą:p

Gość gość
Mniejsza ze szczurkiem ale chcę Ci uświadomić, że sojusz z USA jest nam potrzebny bo nigdy nic dobrego nie dostaliśmy od Rosji a historia lubi się powtarzać.

Gość gość
23.28 ten film na pewno nie jest słaby. Tu nie chodzi o pokazywanie makabrycznych scen, tylko o złożoność całej tej sytuacji. Stosunków polsko- ukraińskich. Ten film pokazuje także dzialania NKWD i Niemców. Ujeto też kwestię Zydów. Film jest rzetekny i realistyczny.

Gość gość
Bro, prawda jest taka że flapjack Cię olał ciepłym moczem bo znalazł sobie normalną dziewczynę. Nawet on miał Ciebie dość:o

Ma mózg przeżarty tą chorą ideologiąpechowiec.gif x tak pisowcy myślą i patriotach. nie dziwi mnie to, nie obraża, w pewien sposób jestem dumna. możecie mi skoczyć, rozgromimy Was przy najbliższych wyborach.

Bro, prawda jest taka że flapjack Cię olał ciepłym moczem bo znalazł sobie normalną dziewczynę. Nawet on miał Ciebie dośćpechowiec.gif x gdzie masz dowód, że sobie kogoś znalazł i zapomniał o tygrysim gryzieniu w ucho?:(

Gość gość
Bro nigdy nie miala chlopaka. To po pierwsze, a po drugie Bro ciebie wszedzie pelno. Kurfa.

Gość gość
rozgromimy Was przy najbliższych wyborach. X Co najwyżej za pomocą pierdów:p prrrrrrruuuuuuuuuuttttttt D

Gość gość
zamiast na Wołyniu to brokenside się zajmują sieroty pozbawione uczuć!!!

Gość gość
"gdzie masz dowód, że sobie kogoś znalazł i zapomniał o tygrysim gryzieniu w ucho?smutas.gif" Znam jego żonę:)

Gość gość
A co powiesz o mnie? Chodziłem na Marsze Niepodległości i różne manifestacje (obchody, marsze anty imigranckie) za PO, ale wzorem Żołnierzy Wyklętych jestem proamerykański i anty rosyjski. Jeśli chodzi o Żydów to niektórzy ich nie lubili za to, że niszczyli klasę średnią i opanowali handel w Polsce. Powiedz, czy dziś robią to Żydzi czy Chińczycy?