Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obejrzałam film WOŁYŃ

Polecane posty

Kurde broken od kiedy pamiętam to jesteś na kafe. Stałaś się już integralną częscią tego forum ;D x no to od niedawna tu jesteś, bo ja pod tym nickiem jestem chyba od 2013;)

Gość gość
PiS zasponsorował film, ale ściąga maliny z... Wołynia. Naszym sadownikom nie dość, że g****o płacą to jeszcze nie chcą brać od nich towaru. Owoce gniją na krzakach/drzewach :/. Ukraińcy dostali sadzonki i odżywki za darmo. Do tego gwarancję, że wszystko co wyprodukują sprzedadzą. Nie muszą martwić się o zbyt! Głosujcie dalej na żydowski pis.

PiS zasponsorował film, ale ściąga maliny z... Wołynia. x bo to szczwane lisy są, wszystkich omotali, ale ja i true prawica w Polsce zjadamy takich na śniadanie bez popitki!

Gość gość
a PO-owcy to lepsi byli taaa... napewno wolę PIS!!!

Gość gość
broken za co ty się masz niedługo ci buzie zamkną wlaśnie PISOWCY

Gość gość
BROKEN ZAMKNIJ SIE A JA TOBĄ SIĘ NIE PRZEJMUJE

niedługo ci buzie zamkną wlaśnie PISOWCY x mogą sobie co najwyżej stulejkę przyciąć! a no tak, po obrzezaniu chyba już nie ma tego problemu.

Gość gość
mam prawo myśleć, co myslę wolę PIS a ty wolisz PO, komunistów, lewaków i morderców - twoja sprawa dla mnie nie jesteś żadnym autorytetem

Gość gość
ciebie powaliło!!!

Gość gość
mogą sobie co najwyżej stulejkę przyciąć! a no tak, po obrzezaniu chyba już nie ma tego problemu. X To możliwe. A Ty jakiego typu masz łiłę. Bułeczkę czy motylka?:D:p

Gość gość
bo to szczwane lisy są, wszystkich omotali, ale ja i true prawica w Polsce zjadamy takich na śniadanie bez popitki! X Taaaaaaa, Ty zjadasz. Bagietę chyba:D Tak zwana true prawica to forumowi szczekacze ze jak Ty i obszczymurki jak ci narodowcy co im policja rozbija pałami zakute łyse łby. Innymi słowy to środowisko jest dnem i 10cioma metrami mułu:D

Gość gość
No tak bo jak ktoś nie jest za PiSem to jest za PO :D PiS rozmontowuje nam turystykę na Mazurach, małe sklepy i duże polskie firmy. Myślicie, że w uszczelnieniu VAT chodzi o walkę z kombinatorami? To jakim cudem wstrzymali zwrot VATu uczciwej firmie, która wygrała parę spraw sądowych? PiS ma w d***e prawo. Zamiast zwrotu doczekali się wiekszego ucisku ( niekończące się kontrole ) i firma upadła. Teraz biorą się za polskich sadowników. Każdy kto głosuje na PiS/PO jest zdrajcą narodu. Sprzedaliście nas za 500+ łajzy.

Gość gość
12.18 im więcej głodu i biedy tym więcej twoje racje nie mają znaczenia ludzie idą za chlebem!!!!

Gość gość
Ja też nie mogę ogarnąć o co kaman, tu z jednej strony ściągani ich zza granicy, profity dla nich, a tu nagle wyskakują z jakimś filmem który teraz na pewno nakręci falę nienawiści w kierunku poludniowo-wschodniej granicy

Gość gość
Ja też nie mogę ogarnąć o co kaman, tu z jednej strony ściągani ich zza granicy, profity dla nich, a tu nagle wyskakują z jakimś filmem który teraz na pewno nakręci falę nienawiści w kierunku poludniowo-wschodniej granicy X Chodzi o to żeby Polacy znienawidzili Ukraińców a Ukraińcy Polaków. Polacy i Ukraińcy żyjący w zgodzie są nie na rękę Moskwie. PiS jest jak Orban. Pcha kraj w łapy Putlera i chodzi na jego pasku. Zobaczcie co zrobili z armią i wyciągnijcie wnioski sami:o

Gość gość
nauczyli mnie zakłanej historii i dziękuję za ten film

Gość gość
„Historia est magistra vitae – Historia jest nauczycielką życia” Cyceron

Gość gość
Otóż to. Tak jak w islamistach jest tylko nienawiść, tak, w ukraińcach jest anty-polonizm i nie ma inaczej...

Gość Wysłane gosc
Ah PIS dobrze, że jest partia i ludzie dla których Polska jest ważną częścią życia. Głosuje na PIS od wielu lat i nadal popieram ich działalności.

Gość gość
12.58 ja też

Gość gość
Dlatego wiecie co, bądźmy świadomi naszej historii, ale nie dajmy się wkręcić w ą chorą spiralę nienawiści. Ci Ukraińcy też są nakręcani przeciwko nam, patrzcie co robi Poroszenko - na odpowiedź odwiedzin Dudy na Wołyniu planuje wizytę w wiosce, w której to Polacy wzięli odwet na Ukraińcach.

Gość gość
Po obejrzeniu tego filmu, nie mogę do siebie dojść... autorka

Gość gość
Dlatego ja nie oglądałam. Słyszałam już wcześniej że mocny film. Wiem, że po nocach bym nie spała.

Gość gość
Ludzie od zawsze uwielbiają się zabijać, to najlepsza rozrywka. Czym okrutniej, tym lepiej. Od starożytności po dzień dzisiejszy. Dlatego bombka atomowa od której pół świata pierdyknie jeszcze nie została użyta, kończy się na straszeniu. Podrzynać gardła i patrzeć jak ktoś umiera jest ciekawsze dla zwyroli, obojętnie jakiej narodowośc****ełno takich na świecie. Normalnie wstyd być człowiekiem, tyle mogę powiedzieć. Wołyń to tylko jedna z wielu rzezi jakie zna historia. Lista jest długa :-( :-( :-(

Gość gość
zamykam oczy i widzę siekierę nad sobą...

Gość gość
dlatego jestem za ruskimi żeby zaorali ukrainę , żeby śladu po niej nie było już .

Gość gość
dlatego jestem za ruskimi żeby zaorali ukrainę , żeby śladu po niej nie było już . X Brak słów żeby wyrazić jak jesteś głupi. Typowy cebulak polaczkowaty, mściwy i nienawistny. Po zaoraniu Ukrainy kacapy wezmą się za ten chory kraj Polaczków i będą go orać kawałek po kawałku, również twoją chałupę. Wtedy powiesz im że jesteś za ruskimi? No to już teraz wypiertalaj do Donbasu! Durny kacapski troll:o