Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

Proszę Was o pomoc

Polecane posty

Gość gość24

O PORADĘ Minęło 1,5 roku odkąd mój były - moja 1sza miłość mnie skrzywdził, a mianowicie nagle zerwał ze mną, a tydzień wcześniej wyznał mi miłość. Była rozpacz, zrobiłam z siebie idiotkę. A do niedawna przestałam o tym myśleć zupełnie. To wydarzenie bardzo mnie zmieniło. Ale ostatnio boli mnie wiele rzeczy: on pracuje u ojca, ja - pomimo studiów nie mogę znaleźć pracy w zawodzie on ma bogatą rodzinę, ja - biedną on szybko znalazł kogoś nowego, ja - nie znalazłam sobie nikogo on się w kimś zakochał, ja - w nikim straciłam z nim dziewictwo, on - robił to już z kimś wcześniej on ma przyjaciół, ja - jestem sama on ma fajne życie, ja - wszystko mnie ogranicza bo muszę żyć skromnie Czuję się jak g****o, że cofam się do tego momentu, gdy życzyłam mu jak najgorzej, uspokajałam się myślą, że dzieje się mu źle, a moje toksyczne myśli w stosunku do niego uniemożliwiały mi normalne życie. Nadal łudzę się podświadomie, że może kiedyś się odezwie, nie po to by być z nim, lecz by odczuć satysfakcję, że jednak popełnił błąd. To śmieszne wiem. Jedynie chcę zwiększyć swoją samoocenę. Jestem dobrą osobą z natury, obiektywnie zasługuję również na coś dobrego. Podkreślam, że czuję się jak g****o, czasem tego nawet nie ukrywam, nie chcę przez resztę życia o nim myśleć.

Gość gość
Nie jesteś goownem, choć twoje czyny mogłyby o tym świadczyć, trudne dzieciństwo, niewłaściwe wybory uczyniły z ciebie zakłamane go człowieka stwarzajacego pozory nieśmiało i dobrego, ale to tylko pozory, jest złym, wyrachowanym i mściwym czlowiekiem, nie umiesz przująć do wiadomosci faktu, że nie zniszczył dziewczyny, która ZAWSZE Ci sprzyjała, teraz nie chce Cię, bo za dużo zła jej wyrządziłeś i nie wierzy, że potrafisz być dobrym człowiekiem, wiernym i uczciwym. Życzy ci szczęścia i mądrych wyborów, w te ostatnie nie bardzo wierzy pamiętając o poprzednich.

Gość gość
Chyba nie jesteś w nadzwyczajnej sytuacji. Każdy porzucony ma złamane serce. Zacznij obojętniec na wszystko a to co musi przyjdzie samo. Jak znajdziesz sobie kogoś to ego ci podskoczy

Gość Gość24
Hej ho

Gość Gość24
Właśnie nic nie przychodzi. Sama przed sobą się wstydzę, że po takim okresie czasu nadal o nim myślę i przeboleć tego nie mogę, tej całej niesprawiedliwości.