Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciąże z byłym, a on jak sie dowiedział to mnie olał.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć. Może zaczne od tego że młoda już nie jestem. Może napiszę że od dłuższego czasu pragnę zostać matką. Może napiszę, że od 10 lat jedynym partnerem w łóżku był tylko on. Do sedna. Byliśmy wiele lat parą. Bardzo udaną. Niestety on miał i nadal ma problem alkoholowy, dlatego sie rozstałam, bo to mnie męczyło. Będąc wolna nikogo nie zapoznałam na bliżej. Jakiś czas temu spotkałam swojego ex na mieście, poszlismy na kawe, a potem do mnie. Stalo sie, byl seks, dziki, ostry jak nigdy. Po jakimś czasie zaczął mi sie okres spóźniać, poszłam do gina i okazało sie że będę mamą. Powiedziałam mu i tu zaczęły sie problemy. On uznał że to nie jest jego, że pewnie zaliczyłam wpadke i szukam jelenia aby go wrobić. Jak go przekonać że nie oszukuje?

Gość gość
Testy jak dziecko sie urodzi.

Gość gość
Skoro nie jest z tobą to nie musi być tylko i wyłącznie ze względu na dziecko...nie zostawił cię samą z dzieckiem, bo dobrze wiedziałaś że z tobą już nie jest. Co innego jakbyście nadal byli parą. Ja na jego miejscu zrobiłabym badania DNA żeby upewnić się że to jego dziecko. A alimenty będzie musiał płacić...

No cóż... kolejne dziecko w Polsce będzie miało ojca dupka, bo dla matki ważniejsze było czuć mokro w majtkach niż być z facetem będącym dobrym materiałem na ojca.

Gość gość
Nie przekonuj. Po porodzie pozew o uznanie ojcostwa i o alimenty. Sąd zleci badanie dna i potwierdzi się jego ojcostwo. Ż Z nim nie ma sensu budować żadnego związku. Splidzilo dziecko i musi płacić alimenty. Ty będziesz miała upragnione dziecko więc skup się na nim. Faceta olej bo po co Ci ktoś Taki?

Gość gość
Patologia

Gość gość
Jak się jest dojrzałym do seksu to tam bardziej do zabezpieczeń, jak kobieta nie chce dziecka to zabezpieczy się jak Fort Knox.

Gość gość
Tylko tabletki poronne mogą uratować cię od kłopotów.

Gość gość
Wiedząc, ze juz nie jesteście para i ze to nie materiał na ojca, taki alkoholik, przede wszystkim powinniscie się zabezpieczyć! Nie mysłalas wczesniej to teraz masz...on chciał tylko podoopczyc i to dostał wiec się zmył

Gość gość
I co teraz zrobisz? Znaleźć faceta z napisem FRAJER na czole też nie tak łatwo

Gość gość
to nie prowo?

Gość gość
Jak myślisz szpara to masz , dziecko będzie nieszczęśliwe przez twoją głupotę , byli z jakiegoś powodu są bylymi, a ty opanuj swoją chcice bo normalnie żyjesz jak małpa z Kongo , kobiety handluja picza na prawo i lewą i się dziwią że nikt nie szanuje

Gość SebixMajster
FAZ mówi ci to coś