Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Ile wydajecie na wakacje ? Jedziemy niedlugo nad polskie morze. Czteroosobowa rodzinka. Mamy odlozone po 400zl na kazdy dzień . Nie licze w tym noclegow i paliwa. Myślę ze starczy. Jak u Was ?

Gość gość
Nie bedziemy sami gotowac ale tez nie jemy w restauracjach takich co po 200zl obiady. Liczymy na obiad ok. 100zl. Sniadania i kolacje sami na kwaterze. Reszta jakies lody i wstep do platnych atrakcji . Wejsciowki dla 4osobowej rodziny ok 100 zl. Dzieci na pamiatki maja swoje kieszonkowe . Autorka

Gość gość
Jedziemy na tydzien. Odlozone mamy 2800

Gość gość
Tyle kasy za siedzenie nad polskim zimnym i brudnym morzem gdzie pogoda jest totalnie niepewna? :D

Gość gość
a wy co bedziecie ze smietnika jesc za te 400 zlotych na tyel osob? polskie napisy uruchomic kliknac na "cc" na dole albo na kolko potem wybrac"subtitles" i "polish"www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
czy tam tak tanio jest w polskiej wiosce www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Gosciu 12.23 A Ty ile wydajesz dziennie ? Ja w domu wydaje dziennie ok 50-60zl dla calej rodziny . Nad morzem wydawalismy ok 250zl na jedzenie i nie gotowalismy sami. Autorka ma 400 na dzien wiec jeszcze bedzie na gofry i lody. Tymbardziej ze pisala ze na zachcianki dzieci maja swoje pieniążki. 400zl dziennie spokojnie starczy. Wiadomo ze wydac mozna i 1000 dziennie ale po co ?

Gość gość
To ja z 12.45 O co Ci chodzi ? Czy pisze ze mi malo ? Tak pobieram 500+ ale tylko na drugie bo na pierwsze dochod mi przekroczyl jak juz Cie tak to boli

Gość gość
jakie tam gofry lody pewnie najtansze z biedronki www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Same bogaczki

Gość gość
500+ to mało jeszcze, ja kuźwa z*********m za 1500 zł cały miesiąc min. na twojego bachora

Gość gość
Też jedziemy we 4. Liczę 200zl dziennie. W zasadzie na obiad ta kasa, czy loda lub gofra.

Gość gość
400 zł dziennie to chyba fantazja cię lekko poniosła mam kasę , ale nigdy tyle nie wydałabym na jedzenie dziennie i pewnie dlatego mam kasę , bo jadąc gdzieś nie roz******lam na prawo i lewo , jak przygłup piszesz o wejściówkach , po muzeach , aquaparkach będziesz codziennie zapierniczać ?

Gość gość
jak za darmo głupie pisowce dają mi 500 zł to co będziemy sob ie żałować

Gość gość
My jedziemy na 10 dni, bierzemy 1500 zł, tylko ja sama będe gotować, więc tyle co za jakieś gofry, lody, może jakaś pamiątka i tyle. Atrakcje to w sumie prawie wszystko za darmo: koncerty, prom, latarnia morska. Nawet nie wiem czy są tam jakieś inne, płatne atrakcje bo z kina itp to przecież nie będziemy korzystać, bo to już mamy u siebie w mieście.

Gość gość
dziś jak za darmo głupie pisowce dają mi 500 zł to co będziemy sob ie żałować xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx nie zachowuj się tak jakbyś mózgu nie miała , reprezentuj jakiś poziom w swoich wypowiedziach , chociaż minimalny sześciolatek ma wyższe IQ

Gość gość
a myślisz, ze kto korzysta z 500+, same wykształcone osoby, czy ciebie p****ało

Gość gość
Tez 4 osobowa rodzinka jedziemy na 8 dni I na dzien mamy po 200 zl. Dzieciaki tez maja swoja kase na p*****ly. Mysle ze starczy w zupelnosci. Na samo jedzenie max 100 zl reszta na p*****ly. My nie jedziemy tam jesc tylko byc

Gość gość
Ja bede w Polsce za 5 dni, na 10 dni przylatujemy - ja maz I dziecko 10-letnie. wezmiemy ze soba jakos 3500 zlotych, mysle ze starczy - ale to na wydartki, rozrywki, jedzenie, atrakcje - bo noclegi to 6 nocy u rodziny, za darmo, a 4 noce hotel w innym miescie juz oplacony (raczej tani, bo 300 pln za noc).

Gość gość
do gość dziś - spieprzaj na zagraniczne forum baranie

Gość gość
... a na prawdziwe wakacje to lecimy na poczatku sierpnia, Genoa I Cinque Terre. na tydzien. koszt ... lepiej nie podawac ;)

Gość gość
dziś My jedziemy na 10 dni, bierzemy 1500 zł, tylko ja sama będe gotować, więc tyle co za jakieś gofry, lody, może jakaś pamiątka i tyle. Atrakcje to w sumie prawie wszystko za darmo: koncerty, prom, latarnia morska. Nawet nie wiem czy są tam jakieś inne, płatne atrakcje bo z kina itp to przecież nie będziemy korzystać, bo to już mamy u siebie w mieście. XXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dokładnie tak samo myślę wydać ok 150 na dzień , nie mam zamiaru kupować jakiś fast food , frytek smażonych na starym oleju za duże pieniądze , rybę i owszem , ale muszę poszukać fajnej smażalni . Na kafeterii piszą osoby , które nie jeżdżą nad polskie morze , które jak już jadą to rozbijają się po ekskluzywnych restauracjach i same nie gotują . Więc skąd te tłumy nad morzem , po co w ofercie są domki z aneksami kuchennymi , te kolejki w biedrach , lidlach czy też w tanich domowych obiadach ? Po co tutaj się popisujecie ? Tego nie rozumie , ale mnie to cholernie bawi .

Gość gość
dziś do gość dziś - spieprzaj na zagraniczne forum baranie // a to niby dlaczego? czesto jestem na tym forum, bo mam dziecko I to jest dzial o DZIECIACH. I dla rodizn, matek.. nie martw sie, bywam tez na forach zagranicznych I jestem na fb w grupach w kraju w ktorym mieszkam.

Gość gość
Te ceny nad polskim morzem dobijaja. Dziekuje bogu ze nie musze mieszkac w tej zasranej polsce. Wakacje nad polskim morzem a drogo jak nie wiem, to juz chyba za granice by sie wam bardziej oplacalo jechac.

Gość gość
dziś ... a na prawdziwe wakacje to lecimy na poczatku sierpnia, Genoa I Cinque Terre. na tydzien. koszt ... lepiej nie podawac oczko.gif xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dlaczego ? Pochwal się . Polska nie jest krajem tylko ubogich ludzi . Żyje się tu lepiej niż za granicą , uwierz bo mieszkałam kilka lat i wróciłam . Trzeba tylko mieć pomysł na siebie , a nie pracować w fabryce na linii i awansować na brygadzistę w UK na przykład . Spoko , pochwal się nie same bidoki tu siedzą . Piszę to z ironią jakbyś nie wyczuła .

Gość gość
I jeszcze jedno pani chwalidupo , często Polacy wyjeżdżając np. do Polski , pożyczali kasę od znajomych żeby się w Polsce pokazać , jak im się powodzi , k***a śmiech na sali . Taki potem dymał na fabryce , chleb tostowy z margaryna wp*****lał żeby mi , czy koledze oddać kasę , ale w Polsce się pokazał a co .

Gość gość
dziś dziś ... a na prawdziwe wakacje to lecimy na poczatku sierpnia, Genoa I Cinque Terre. na tydzien. koszt ... lepiej nie podawac oczko.gif xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dlaczego ? Pochwal się . /// jasne, rozumiem ;) sprawa jest tylko taka - ja nie pracuje ani w fabryce ani jako brygadzista, ani moj maz tez nie. nie znam tu tez Polakow pracujacych w farykach... znam sprzatajcych czy pracuajcych na budowie, to tak. I jasne, ze my zaczynalismy od prac typu kelner, barista ... a nie od razu "kariera". ale obecnie mamy oboje dobre prace ktore lubimy. ja jestem fotografem, glownie rodzinne sesje ale sluby I zdjecia par tez. maz w finansach ale nie jakeis tam wazne stanowisko, ale dobre zarobki. I ja sie akurat tu duzo lepiej czuej nzi sie czulam w Polsce. ale nie pluje na Polske, bo UK tez jakies rozowe nie jest bynajmniej! a koszt tych wakacji - w zlotowkach? wedlug dzisiejszego kursu, to co poszlo juz na loty I noclegi, plus to ile oszacowalsimy ze wydamy na miejscu- 7340 zlotych

Gość gość
Kwota za 1 osobę ? Czy za całość?

Gość gość
za calosc no bez przesady pewnie zaraz napisze ktos ze to malo - ;) zjaac to forum dla mnie to nie jest malo, ale na pewno nie duzo

Gość gość
Ja liczę ok. 120 zł na dzień na 2 osoby. Śniadania i kolacje będziemy sami robić, na obiady będziemy chodzić. Jeszcze niedawno z 50 zł na dzień trochę zostawało, ale już w zeszłym roku wszystko niesamowicie podrożało.