Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moila09

Wózek RIKO Naturo

Polecane posty

Gość moila09

Znacie? Polecacie? Widzialam ostatnio w sklepie, w porownaniu z konkurencja cena jest calkiem spoko i sprzedawca mowil, ze stabilny, porzadny jest. Jestem ciekawa czy na trudniejszym terenie sie sprawdzi? Bo mieszkam pod miastem i nie zawsze moge spacerowac po rowniutkim chodniku.

Gość gość
nie wiem, ale jak zamierzasz spacerowac po nierownosciach itd. to sprawdz z czego sa wykonane kola i czy stelaz jest stabilny, zeby ci wozek nie klekotal.

Gość herbisiaa
ten model ma akurat mocne kola- niskoprofilowe, pompowane, duze. powinny dac rade nawet po nierownym podlozu.

Gość hannah84
Mam riko naturo, dokladnie model ECCO, z wykonczeniem ze skory ekologicznej. Jestem zadowolona, a jezdze nim juz prawie pol roku. Wozek jest bardzo solidnie wykonany i stabilnie zachowuje sie na kazdym terenie. Meiszkam w okolicy gdzie sa tzw. kocie łby czasami, ale riko nie klekocze ani nie stukocze w takich momentach. Mysle,ze model jest wart swojej ceny.

Gość moila09
A ile za niego zaplacilas? I czy ten ecco bardzo sie rozni od tego klasycznego modelu??

Gość gość
Na pewno mocny i stabilny jest x lander x move ten który ja mam, też na te zalety zwracałam uwagę i miałam porównanie z innymi wózkami w sklepie stacjonarnym, wypadł przy innych pod tymi względami najlepiej

Gość gośćmaniuwka
Ten ecco jest ciut drozszy od wersji klasycznej. Nie ma miedzy nimi wielkiej roznicy w wygladzie czy funkcjach. Ta wersja ecco jest obszyta po czesci skora ekologiczna.

Gość kuracujka028
Mysle, ze lepiej dolozyc te 100-150 zl wiecej i kupic wersje z ekoskórą. Przynajmniej mi ona bardziej sie podoba, bo wyglada tak nowoczesnie, minimalistycznie, a wiekszosc wozeczkow ma zwykle materialy. Ekoskora chyba jest tez latwa w czyszczeniu, wystarczy przetrzec szmatka. A jak wybierzesz ciemna kolorystyke to w ogole nie bedziesz miec takiego problemu.

Gość konpi jolaa
Ja też bardzo lubię wózki marki RIKO :) Nad tym modelem naturo też się zastanawiałam ale ostatecznie kupiliśmy model XD. Oboje z mężem jesteśmy dość wysocy a tu mamy opcję 3 stopniowej regulacji wysokości gondoli. Wózek ogólnie też jest stabilny, skrętny i wygodnie się prowadzi. no i nie oszukujmy się - cena też robi swoje :)

Gość queenka
ooo wlasnie zastanawiam się nad zakupem tego modelu xd. nie ukrywam, że bardzo podoba mi się jego wygląd i obecność ekoskórki, to dość przyjemny materiał jesli chodzi o utrzymanie czystości.

Gość minnka3
a co sądzicie na temat modelu Sigma ? szukam czegoś, co fajnie sprawdzi się i w mieście i bardziej wymagających terenach. Sporo podróżujemy, głównie za miasto dlatego swobodny spacer po lesie to bedzie nasza codzienność :)

Gość rorka
minnka3 ten model sigma też jest fajny. jak szukasz wózka bardzo nowoczesnego o takim modernistycznym charakterze to własnie sigma :)aluminiowy stelaż, duża i mega wygodna gondola z materacykiem i regulowanym oparciem. w zestawie sporo ciekawych dodatkow takich jak moskitiera, folia przeciwdeszczowa, torba czy uchwyt na butelkę.

Gość goscinka
muszę się chyba bliżej przyjrzeć tej firmie bo wczesniej o nie słyszałam a też rozglądam się za czymś fajnym dla córci, która przyjdzie na świat w styczniu. w tych wozkach podoba mi się bardzo nowoczesny wygląd :)

Gość gość
Ja też go brałam pod uwagę szczerze mówiąc, bo też jest fajny ale jak zobaczyłam x-landera to się zauroczyłam, jest jeszcze ładniejszy a do tego te diody led w podnóżku, to go wyróżnia a poza tym poprawia też bezpieczeństwo bo z daleka go widać po zmroku