Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zaproponował mi skok w bok.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 10 lat po ślubie. Ostatnio mój mąż zauważył, że trochę spodobał mi się inny mężczyzna, że mnie fizycznie pociąga. Ostatnio zaproponował mi, że jak mam ochotę mogę go sobie spróbować uwieść... to było na poważnie... sama nie wiem co o tym myśleć. Dodam, że nigdy nie zdradziłam męża... Nurtuje mnie pytanie dlaczego on mi dał taką propozycję?

Gość gość
Może chce Cię przetestować. A może ma fantazję np. że chce zobaczyć swoją żonę jak kocha się innym. Sama nie wiem co bym zrobiła. A masz na niego ochotę?

Gość gość
Oj miałabym ochotę...

Gość gość
Jest kilka opcji. Albo Cię sprawdza i chce zobaczyć czy mimo wszystko jesteś mu wierną. Sam Cię zdradza i chce siebie usprawiedliwić. Albo ma fantazję jak ktoś już wspomniał. Albo chce mieć powód do rozwodu. Ogólnie ślisko temat jak dla mnie. Chłopa też nie zrozumiesz podobnie jak kobietę.

Gość O_N
Jedyną racjonalną i rozsądną opcją jest nieskorzystanie z propozycji męża. Szansa, że zaproponował to ze względu na fetysz, jest wysoce nieprawdopodobna. Szansa, iż zaproponował dla Twojego dobra, abyś się wyszalała - wręcz niemożliwa. Co za tym idzie, każdy inny powód takiej propozycji ma raczej negatywny dla Ciebie podtekst. Jednakże mam również do Ciebie pytanie. Jeżeli okazałoby się, że mąż zaproponował ci to, ponieważ troszczy się o Ciebie i chciałby abyś zaznała dodatkowych wrażeń, co byś zrobiła? Skorzystałabyś ?

Gość gość
Mnie też mąż namawiał na seks i innym,długo o tym myślałam ryzyko małe bo jak by sie wydało to miałam jego zgodę. Zrobiłam to bez jego wiedzy i dałam się przelecieć jego koledze.

Gość gość
Myślę, że skorzystałabym... Ten facet tak cholernie mnie podnieca. Czuć silną chemię pomiędzy nami...

Gość gość
Moj maz kiedys ciagle mnie wyzywal,zebym szla do sasiada sie dymac.Bardzo to zle znosilam,az w koncu,tak mnie,.. teraz dyma,a on nic nie wie. Idiota sie doigral,a ja mam to w doopie.

Gość O_N
Do Pani gość dziś - jeżeli się zgodzi na seks, to może to wykorzystać na ewentualnej sprawie rozwodowej. Wynajmie detektywa, detektyw sfilmuje zdradę i po ptakach, rozwód z orzeczeniem o winie. I nikt nie uwierzy, że mąż sam to proponował :) co za naiwność.... Do Pani gość dziś - jeżeli zrobiłaby to Pani i co gorsza obojgu wam by się to spodobało, mogłoby to oznaczać koniec Pani małżeństwa. Moim zdaniem, to Pani nie jest szczęśliwa w małżeństwie, skoro potrzebuje mocnych wrażeń na boku, z podniecającym facetem. Proszę się zastanowić nad priorytetami. Jeżeli nie mają Państwo dzieci to warto rozważyć rozwód, zamiast się męczyć i myśleć o seksie z innymi. Ogólnie, faceci pchający swoje żony w objęcia innych, a) chcą mieć materiał dowodowy na sprawie rozwodowej b) - nie są facetami - żaden facet ze zdrowym samczym podejściem do życia, nie zgodziłby się na to aby inny uprawiał seks z jego żoną/dziewczyną... to jest zwyczajne wynaturzenie z męskości. Podsumowując, zastanówcie się drogie Panie nad sobą, bo o ile rozumiem pociąg do innych, to jednak zdrady (choć u mnie też kolorowo nie jest) sobie nie wyobrażam. A sam wielokrotnie miałem propozycje od innych Pań. Tak się po prostu nie robi.

Gość gość
Podnieca go to. Proste...

Gość gość
I zrobiłam to. Przespałem się z tym innym. Było cudownie. Odpowiedziałam o tym mężowi, a jemu od razu nabrzmiał penis i przeleciał mnie dwa razy...

Gość Samoswoj
Ja go akurat rozumiem i wierzę, ze może być z tego więcej pożytku niż biedy. Zawsze bezpieczniej zostać w domu, niż jechać na wakacje...

Gość gość
Masz bardzo liberalnego męża...

Gość gość
15.34 mnie mąż namówił i oboje nie żałujemy ale było by to obrzydliwe bez jego obecności i udziału. Następny raz będzie wymiana partnerów i tak już będzie zawsze z drugą parą.

Gość gość
Mnie za nim maz zaproponowal skok w bok to ja juz mialam drugiego kochanka a ten pierszy szybko odpadl bo byl slabszy od meza, maz czesto wyjezdzal za granice, ja bylam wtenczas atrakcyjna i po wymianie paru slow juz mialam faceta takiego jakiego chcialam.Jednego nigdy nie zapomne, ta znajomosc trwala pare miesiecy bo wyjechal, Ale jak wchodzil we mnie to juz cala drzalam bo nigdy wczesniej takiego hhaja w sobie nie mialam i ne myslalam ze bialy facet moze taki dyszel miec. A le chwile pod nim to bylo co wspanialego i tak gleboko zawsze go czulam ze az jeczalam

Gość gość
Szukam takiej d**y

Gość gość
D**y?

Gość gość
Kobiety

Gość gość
Korzystaj, nawet się nie zastanawiam!

Gość gość
Moj maz nie wie ze ja juz mam drugiego kochanka a jestesmy 5-lat po slubie ten pirwszy juz po drugim spotkaniu odpadl bo byl slabszy od meza. Maz bardzo duzo wyjezdza slozbowo a ja mam wolna reke i spotykam sie z super samcem meszczyzna ktory czestuje tymi 19cm i to sie nie oszczedza , momentalnie jestem z niego zadowolona bo nigdyczesniej przez popszednikow nie bylam tak mocno walona bez gomy