Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widać sutki bo stanik odstaje od piersi

Polecane posty

Gość gość
publicznie to może aż tak ludzie nie zwracają uwagi na takie rzeczy nikt nie nachyla się do dekoltu,ale jak taka dziewczyna idzie do Lekarza mężczyzny na badania i ma się rozebrać do stanika to równie dobrze mogła by go nie mieć bo wszystko widać.

Gość gość
Jakbym miał taką dziewczynę to bym jej dobrał odpowiednią bieliznę. Na szczescie nie mam tego problemu

Gość gość
Bo jestem jeszcze prawiczkiem.

Gość kaczpa bernard
Bardzo małe piersi? A może to problem hormonalny a nie z biustonoszem i dziewczyna powinna iść do lekarza. Chłopak od razu pójdzie jak długo nie przechodzi mutacji bo koledzy się śmieją że jest eunuchem a dziewczyna bardzo szczupła i bez biustu cieszy się że wygląda jak modelka.

Gość gość
Jak juz ktos musi nosic taki za duzy stanik to nie powinien miec dekoltow chyba ze specjalnie pokazuje

Gość gość
Miseczka A a nosi B,C

Gość gość
Jeśli nie ma biustu i nie ma z tego powodu kompleksów to przecież nie ma obowiązku noszenia biustonosza.

Gość guncelin
Przyjrzałem się w komunikacji wielu kobietom z niedużym biustem. Było ciepło wszystkie lekko ubrane ale podobnej sytuacji nie zauważyłem. Wniosek - te osoby robią to specjalnie. Albo są na tyle młode że nie czują koniecznosci zakrywania piersi.

Gość gość
guncelin większość kobiet nosi staniki dobrane gdzie wszystko zasłaniają, ale uwierz mi jak się częściej porozglądasz to zobaczysz jak wiele jest kobiet, które nie zwracają uwagi, że im sutki widać bo stanik odstaje. Są to kobiety które mają ok. 20-25 lat więc raczej mają potrzebę zasłonięcia biustu

Gość gość
Są w różnym wieku, ale często w wieku 20-25 lat

Gość gość
To moze byc spowodowane rowniez budowa i ksztaltem biustu. Ja mam nieduzy biust, ale ma taki ksztalt, ze stanika dla mnie nie ma w zadnym sklepie bieliznianym, zadna brafitterka nie jest w stanie wynalezc dla mnie takiego biustonosza, zeby nie odstawal. Wiekszosc kobiet w mojej rodzinie ma tak samo.

Gość gość
To może Przemku powinienes udać się do lekarza.

Gość gość
Lol, co to za temat? Wylecz stulejke, prawiczku i skoncz trzepac kapucyna :D

Gość gość
To ty jesteś prawiczkiem. Jakbyś miał stulejkę to przy trzepaniu by cię bolało.

Gość gość
Wiele dziewczyn z malym biustem powieksza sobie piersi stanikiem w niewlasciwym rozmiarze.

Gość gość
Przecież to nic nie da a jak się spłaszczy tylko będzie wstyd. Trzeba ten biustonosz czymś wypchac żeby miał kształt piersi.

Gość gość
Sztywny biustonosz sie nie splaszczy raczej

Gość gość
biust mam całkiem znaczący X Donuty?:p

Gość gość
Ja jak schudłam kilka kilo i biust mi zmalał to też zauważyłam że staniki zrobiły się za duże.

Donuty?jezyk.gif x omg powiedz, że napisałeś to przypadkiem,a nie śledzisz uważnie każdy mój bardziej abstrakcyjny wpis:)

Gość gość
Donuty?jezyk.gif x omg powiedz, że napisałeś to przypadkiem,a nie śledzisz uważnie każdy mój bardziej abstrakcyjny wpisusmiech.gif X Raczej to drugie:D

Gość gość
Boze, znow ten zbok zalozyl temat o za duzych stanikach :/ a co cie obchodzi co kobiety nosza? Zajmij sie swoim malym sioorkiem ktorego trzepiesz na mysl o sutkach obcych kobiet, zalosny przegrywie :D

Gość gość
A komu to przeszkadza? Ma dziewczyna co pokazać. Tak samo jak sutki przy za dużych stanikach.

Gość gość
A komu to przeszkadza? Ma dziewczyna co pokazać. Tak samo jak sutki przy za dużych stanikach.

Gość gość
Z tego co pamiętam to jedyną osobą, której widok przeszkadzał to był jakiś piernik z +80. Przyczepił się do dziewczyny z tekstami, że co z siebie robi, że nie za taką Polskę walczył (ta jasne xD) itp bredzenie. Ale na szczęście w obronie dziewczyny szybko stawiło się kilku rosłych chłopów i dziadek musiał się ewakuować xD