Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiadajcie jak życie pokarało waszych wrogów, byłych itp.

Polecane posty

Gość gość

:D:D

Gość gość
Sam opisz ,jak tobie w tej melinie sie zyje.

Gość gość
Jest taka jedna osoba,ktora probowala mnie zniszczyc,nadal probuje.Wlozyl w to tyle czasu i wysilku,ale nie udalo mu sie i teraz jest starym zgorzknialym wrakiem a ja mam sie dobrze :) I ta swiadomosc,ze przegral go dobija.No coz :)

Gość gość
17:39 Skąd wiesz, że jest zgorzkniałym wrakiem? Może dobrze się bawi dokuczając Ci.

Gość gość
gość dziś 17:39 Skąd wiesz, że jest zgorzkniałym wrakiem? Może dobrze się bawi dokuczając Ci. x Dobrze to ja sie bawie z ta swiadomoscia,ze kolejne proby,zeby mi zaszkodzic koncza sie fiaskiem :) Skad wiem ? Magic ;)

Gość gość
Poza tym takie osoby jak on zawsze zle koncza,bo w koncu wszystko sie przeciwko nim obroci :)

Gość gość
Jest coraz bardziej zdesperowany,bo mu nie wychodzi.Chyba wiem,o czym pisze :)

Gość gość
Up bo fajny temat :)

Gość gość
17:47 Nie wpływa to na ciebie stresująco?

Gość gość
gość dziś 17:47 Nie wpływa to na ciebie stresująco? x Nie.A powinno ?

Gość gość
18:07 Jakby ktoś ciagle pode mną dołki kopał to bym się zastanowiła co takiego zrobiłam tej osobie :O

Gość gość
gość dziś 18:07 Jakby ktoś ciagle pode mną dołki kopał to bym się zastanowiła co takiego zrobiłam tej osobie pechowiec.gif x Nic mu nie zrobilam.On po prostu odczuwa przyjemnosc w niszczeniu innych ludzi.Taki psychol.

Gość gość
Czasami wystarczy, ze jesteś lepsza od niego o czym mu cierpliwie przypominasz.:) I nie pozwalasz mu na zniszczenie ciebie:) więcej nie trzeba.

Gość gość
Tępa dzida nie jest w stanie tego pojąć hahaha

Gość gość
18:17 To po co się lansujesz i go zaczepiasz? :D nie przypominaj o sobie to cię może w końcu zostawi.

Gość gość
18:17 Sprawiasz wrażenie aroganckiej osoby. Dobrze jak by ci ktoś tego nochala w końcu utarł.

Gość gość
gość dziś 18:17 Sprawiasz wrażenie aroganckiej osoby. Dobrze jak by ci ktoś tego nochala w końcu utarł. x Tylko,ze to nie byl moj wpis. Ja go w ogole nie zaczepiam,to on sie mnie uczepil.Myslal,ze znalazl latwa ofiare,ale ja nie daje sie zniszczyc i to go tak wk******.

Gość gość
Dopiero pokara, wszystkich i za wszystko będzie nam dane to co sami, mówimy, piszemy, myślimy itp,itd ,,kochaj bliźniego jak siebie samego ", może przeanalizuj ten cytat? Nie chce mi się więcej pisać, bo choć jestem psychologiem na tzw. starcie, to tutaj mogę i mam możliwości stuprocentowe aby wyłonić wszystkich tych pseudo - pisaczy. To są biedni ludzie; wszelkiego rodzaju frustraci a co gorsza, hipokryzja w czystej postaci. A

Gość gość
Źle życzę wielu osobom, mam wyj****e, nie gadam z nimi, ale dobrze życzyć nie mogę za krzywdy mi wyrządzone.

Gość gość
18.37 spróbuj, może tobie się uda? Jak zmniejszysz przy okazji mój nosek będę zobowiązana, w koncu bedzie to bezbolesny zabieg;)

Gość gość
Patrz sie lepiej na swoj nochal :D

Gość gość
Nawet nie wiem i mnie to nie obchodzi, ale mimo uplywu 20 lat przydaloby sie im cos w zamian.

Gość gość
19:35 Jesteś zarozumiała i się dziwisz, że masz wrogów :D typowa polska idiotka ze wsi.

Gość gość
dziś Pewnie koleś już dawno o tobie zapomniał a ty przeżywasz jakieś urojone ataki. U polek to powszechne

Gość gość
dziś Pewnie koleś już dawno o tobie zapomniał a ty przeżywasz jakieś urojone ataki. U polek to powszechne x Zapewniam cie,ze nie zapomnial ;) To jest akurat taki rodzaj faceta,ktory nie odpusci az nie dopnie swego.A ze mu to nie wychodzi,to juz jego problem :)

Gość gość
Szczerze mówiąc do tej pory jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby pokarało jakieś chamidło. Wprost przeciwnie, los im sprzyja. Nie czuję się winna z powodu, że ktoś jest pierdołą i ma pretensje do całego świata o swoje niewydarzone życie :-)

Gość gość
Każdego spotka kara, prędzej czy później.

Gość gość
Ciebie him te spotka kara za wszystkie krzywdy jakie ludziom wyrzadzilas! Badz tego pewna.

Gość gość
W tym problem, że nigdy nie pokarało. Notorycznie się zdarza, że ktoś sobie ubzdura, że kogoś powinno pokarać za coś. Niejeden śmierci się prędzej doczekał niż tego pokarania, jak moja nieboszczka babcia :-(

Gość gość
Żeby było jasne dodam, że babcia zawsze mówiła, że tego i tamtego powinno pokarać za to i tamto. Oczywiście nie doczekała się, życie bywa okrutne i niesprawiedliwe