Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w cichej lekko brzydkiej dziewczynie można się zakochać

Polecane posty

Gość gość

Która się ubiera tak średnio a nie seksownie

Gość gość
autorko studiujesz?

Gość gość
Można, ale tylko wtedy kiedy w oczach konkretnego faceta ( np. też brzydkiego) wcale nie będzie ona brzydka. Uważam, ze atrakcyjnosc fizyczna to jeden z warunkow koniecznych do zakochania się, wiec przynajmniej temu facetowi musi sie ona podobac

Gość gość
"teoretycznie w każdym można się zakochać skoro w ludziach tak paskudnych z charakteru " XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To nie jest zupełnie to samo. Bo jeśli ktoś ma paskudny charakter np. jest wredny, a pomimo tego np. jest inteligentny i ciekawie się z nim rozmawia do tego jest atrakcyjny fizycznie to nadal może byc dużym wyzwaniem, dlatego pomimo tej wady można się w nim zakochac. A nieatrakcyjny wyglad dyswalifikuje jako cecha, ktora jest konieczna do tego żeby ktoś nam sie spodobal jako caloksztalt. Można kogos lubic kto sie nam zupelnie nie podoba, ale nie mozna do kogos takiego raczej czuc pociagu fizycznego, a on tez jest pewnym skladnikiem milosci

Gość gość
Jak jesteś w moim typie to będziesz piękna dziewczyna dla mnie

Gość gość
w ogóle czytałam o teorii, że na " miłość" składa się własnie pociąg fizyczny, intymność ( czyli przyjacielka więź) i zaangażowanie ( czyli świadome budowanie z kimś przyszłości). Więc fizyczność tez jest bardzo ważna, choć pewnie ona sama też nie wystarczy do zakochania sie kiedy nie będzie np. wspolnych tematow do rozmow czy więzi

Gość gość
Oczekiwana odpowiedź - tak, można się zakochać, wazne by dobrze doopy dawała, sorry za dosadnosc, ale to cyt z faceta pewnego. A w domyśle, zakochać nie ale popieprzyć mozna, szczególnie jak dobrze daje

Gość gość
zdefiniuj pojecie "lekko brzydka"

Gość gość
popatrz sobie na różne pary i oceń ich atrakcyjność

Gość gość
Zakochales sie w takiej autorze?

Gość gość
Jestem autorką , tzn lekko brzydka czyli , średniego wzrostu , szczupła ale nie bardzo , mam tłuszcz tu i tam , twarz ma ładny kształt ładne kości policzkowe ale długi krzywy lekko nos, oczy małe ale za to w chabrowo stalowym kolorze , włosy gęste ale za to się strasznie układają , takie że mnie dziwadlo

Gość gość
Czyli calkime ladna z opisu

Gość gość
Zapytaj swojej starej autorko

Gość gość
lubię takie dziwadła i fajnie , że z ciałkiem .

Gość gość
tylko anorektyczki maja partnerów

Gość gość
z opisu normalna dziewucha a nie "lekko brzydka", masz kompleksy pewnie zupełnie nie potrzebnie, ale też takie znam co widzą w sobie jakąś brzydotę bo piersi za małe bo pupa nie idealna bo twarz nie taka itd... najczęściej te narzekają co nie mają na co :D, wiesz co ja znam osobiście bardzo grubą i w moich oczach bardzo brzydką kobietę bo z twarzy też mi się nie podoba, nie dał rady jej pocałować, jednak ma faceta i to zupełnie innego niż ona, szczupłego, zadbanego.