Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie niepokoju bez wyrazneo powodu macie tak

Polecane posty

Gość gość

Dzis wstalam rano. I taka rozbita sie czuje.Czuje w srodku niepokoj i lęk.Jakby cos zlego mialo by sie wydarzyc.A jest ok.Czy macie takie dni?

Gość gość
dwa razy w życiu miałam tak, to nerwica pozałatwiaj zaległe sprawy, które cię stresują i będzie ok

Gość gość
Wczoraj tak się czułam

Gość gość
nerwica i wcale nie pojawia się to uczucie jak jest źle możesz już zapomnieć że przeżywałaś stres a nagle pojawia się to albo atak paniki czy silnego lęku

Gość gość
Autorko, to nerwica. A wczoraj pewnie wieczorem zjadlas jakis suty, moze cukrowy posilek. To wzmaga stany lekowe. Polecam ****** diete. Wez magnez i wypij ok 2 litrow wody. Zaparz melise.

Gość gość
do jutra przejdzie, a doraźnie herbatka rumiankowa, odstawienie kawy/czarnej herbaty, może być magnez, wit z grupy B, poczytaj w necie naturalne sposoby na uczucie niepokoju

Gość gość
moze nie wyspalam sie. bo usnelam po 24 a obudzilam sie ok 6 bo sasiedzi stali przed klatka i glosna gadali.A i maz sie szykowal do pracy.I juz nie polozylam sie.

Gość gość
to intuicja i tak cos moze sie stac intuicja mowi by uwarzac zadna nerwica ale wiele ludzi tych tu to matoly w moich filmikach sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
nie ma czegos takiego jak intuicja jedni ludzie sa sprawniejsi intelektualnie i maja wieksza ilosc informacji do analizy wiec przewiduja wydarzenia trafniej niz osoby o mniejszym potencjale i tyle

Gość gość
Odkąd poroniłam mam tak bardzo często.