Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igula1986

Miejsce zamieszknia mega problem

Polecane posty

Gość gość
I chcesz go po tym wszystkim???

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że to dom po moich rodzicach? - czytajcie proszę ze zrozumieniem... w moim rodzinnym domu mieszka moja mama, też już sama i jakoś daje radę. Dom jest tylko mój.

Gość gość
Nie chce jego na chwilę obecną, ale mam prawo wyjaśnień. Dodam, że jego mamuśka w ten weekend robi imprezę rodzinną (spóźnione imieniny). On chce bym była, Ja nie idę oczywiście :) A jeśli nawet pójdę to oświadczę wszystkim, że mój dom nie jest na sprzedaż :)

Gość gość
To pytanie o sprzedaży domu po rodzicach było do tej co się chwaliła że niewierzący mąż wziął z nią ślub w kościele. Ty autorko czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
Dodam, że jego mamuśka w ten weekend robi imprezę rodzinną (spóźnione imieniny). On chce bym była, Ja nie idę oczywiście usmiech.gif A jeśli nawet pójdę to oświadczę wszystkim, że mój dom nie jest na sprzedaż usmiech.gif xxx On chce żebyś była? Czyli jego matka wcale cię nie zaprosiła!

Gość gość
Spokojnie zaprosiła mnie... ale ja jeszcze nie potwierdziłam. Od czasu tej awantury nie widziałam się z nią - jego mama.

Gość gość
No i co z tego?

Gość gość
Po co mieszać w rozmowy jego rodzinę. Jesteście dorośli więc załatwię sprawę pomiędzy sobą. Przeproś jego mamę i powiedz że nie przyjdziesz. Nie rozmawiacie ze sobą a nagle zjawisk się na imieninach. Bez sensu.

Gość gość
Ja raczej się nie wybieram, mogę zadzwonić i odwołać. Tyle, że on pisze bym była... bo co on powie mamie :)

Gość gość
Kończę te rozmowe i kończę związke, dzięki wszystkim. To mój ostatni wpis Iga

Gość gość
To 0rowo pekikanice