Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria1997

Moje życie nie ma sensu

Polecane posty

Gość daria1997

Mam 21 lat, posiadam maturę, lecz ze studiów zrezygnowałam już po 1 roku, gdyż po prostu totalnie się tam nie widziałam. Jestem strasznie leniwa i bez wizji przyszłości, zupełnie siebie nie widzę za x lat. Do tego boje się wszystkiego, nie widze w niczym sensu, czego się podejmę to bardzo szybko tracę swój zapał. Nawet jeżeli chodzi o wygląd nie dbam jakoś specjalnie o siebie bo nie mam dla kogo, wiem że żaden chłopak nie chciałby mnie ze względu na charakter. Zresztą każdy pomyślałby że jestem żalosna, nudna i w ogóle nie mam nic do zaoferowania. Całe dnie spędzam w necie, czytając różne rzeczy czy oglądając filmy, wiem że mogłabym ten czas wykorzystać w inny sposób np ucząc się czegoś co może mi się kiedyś przydać aby znaleźć prace. Rzadko wychodzę bo nie mam z kim, moich znajomych można policzyć na palcach jednej ręki, a oni mają już swoje życie wiec w sumie się nie dziwie że nikt nie ma czasu dla mnie. Pomijam już rodzine która miała na mnie wywalone przez całe życie, moi rodzice już przyzwyczaili się do tego że im nie wyszłam, hodują mnie dlatego że wydatków na mnie jest bardzo mało, chociaż o tyle dobrze ;D

Gość gość
masz gg/?

Gość daria1997
nie

Gość gość
Depresję się leczy.

Gość daria1997
ale co moge zrobic

Gość gość
Ogarnij sie i zadbaj o jakis zawod . Zycie przed Tobą.