Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDlaImigrantów

Na osiedlu pojawili się Ukraińcy i od razu ruszyły włamania! Ukraińska swołocz!!

Polecane posty

Gość NieDlaImigrantów

najpierw pijani, a teraz dochodzi do włamań, wczoraj widziałem jak rozbili szybę w samochodzie i coś zabrali, no drobiazg w sumie, ale po tym Ukraińcu co napadał na kobiety, okradał i gwałcił, to niewiele, ale to się nasila!!!!

Gość ONRwybawieniem
multi kulti nie podoba się to protestuj

Gość gość
To co pisze autor palant jest nie prawdą gdyż zatrudniałem Ukraińców oni boją się łamać prawa gdyż wiedzą że wówczas mogą zostać wydaleni z Polski dlatego nigdy nie było z nimi problemów nie to co Polacy którzy kradną i oszukują dzięki Bogu nie wszyscy . Dodam że u nich emeryt dostaje emerytury w przeliczeniu na zł 200zł dlatego Ukraińcy pracują ciężko za każdy grosz.

Gość gość
U nas niestety wszelkie włamania i kradzieże były autorstwa naszych kochanych rodaków. Jeszcze próbowali zwalić wszystko na Ukraińców. Ludzie porządni i hołotą jest wszędzie. Znajoma miała u siebie w pensjonacie lekarzy z Ukrainy na Sylwestra. Pierwszy raz się zdarzyło, że nikt nigdzie nie narzygał, nie nasikał, ani nie próbował wywołać awantury. Na nic nie narzekali

Gość gość
Wypowiedz z godz 17:01 pisał autor idiota

Gość gość
Moją wypowiedz z godz 17:04 odwoluję sorki

Gość gość
Nie warto tutaj pisać, bo poziom intelektualny osób, do których nie dociera prosty tekst w ojczystym języku jest żałosny :-(

Gość gość
Nie do 17:21 masz rację ale nie dokońca rzeczywiscie nie przeczytałem twój tekst i napisałem pochopnie odpowiedz ale przeprosiłem przecież

Gość gość
Tak, kafeteria to odpowiednie miejsce do walki z agresywnymi imigrantmi.

Gość gość
Jest ich już ponad dwa miliony w Polsce, dziwne by było gdyby nie było wśród nich żadnego złodzieja lub bandyty ale to tylko margines. Normalni ciężko pracujący ludzie szukający lepszego życia.