Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mateusz Piotrowski

Doradztwo strategiczne, tworzenie treści, tworzenie portal

Polecane posty

Gość Mateusz Piotrowski

Usługi dla E-biznesu, działam od lat profesjonalnie. Doradztwo strategiczne, tworzenie treści dla stron internetowych, marketing, tworzenie portali. Posiadam duże doświadczenie przy realizacji różnych projektów biznesowych. Osobiście przeczytałem setki poradników biznesowych, biorę udział w kursach i szkoleniach internetowych. Pomagam przejąć prosperujący E-biznes. Możliwość zarabiania na biznesie nawet po likwidacji oraz obliczenia czy biznes się uda (know-kow chroniony prawami autorskimi). Czy się zajmujemy? -tworzenie treści dla stron internetowych -skuteczny marketing internetowy -tworzenie portali oraz wsparcie przy przejmowaniu działających portali -doradztwo strategiczne -tworzenie biznes-planów -analizy marketingowe, analiza SWOT, analiza scenariuszowa Działam z pełnym zaangażowaniem dla dobra swoich klientów. Najważniejszy jest dla mnie interes i sukces klienta oraz dobro powierzonych mi zadań. Zawsze sumiennie wywiązuje się ze wszystkiego i aktywnie pracuję na sukces moich klientów. Gwarantuję współpracę w miłej, przyjacielskiej i życzliwej atmosferze. Zapraszam na mój blog kliknij TERAZ www.europolnexis.com.pl. Lub jeśli masz jakiekolwiek pytania, odpowiem za darmo. Odpisuje na każdy mail. Napisz teraz : mateusz@europolnexis.com.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować