Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaden facet mnie niechce

Polecane posty

Gość gość

Zaden facet mnie niechce zaden sie nie zakochiwal i zaden nie byl mna zainteresowany wpadlam w depresje a w pracy wszystkie kolezanki braly chlopakow z pracy i z nimi zaciazaly dlatego zaczelam sie k***ic bo mi sie zyc nie chce.

Gość gość
Bo ja siedzialas na d***e jak to ciele osrane i czekalas na ksiecua az to on zacznie podrywac ciebie, zamiast brac przyklad z kolezanek i tez zaczac aktywnie podrywac, podchodzac do faceta i mowic mu wprost, ze ci sie podoba! Ale jak tego nie robilas i czekasz, az to facet wykaze inicjatywe, to sie kurw dalej!

Gość gość
Bo jestem malo przebojowa i biedna ,biednie sie ubieram.

Gość gość
17;29Jak bym tak podrywala facetow w pracy jak one to zaraz caly market by mi d**e rabal jeden facet wymienil sie ze mna numerem ale chodzilo mu tylko o jedno i powiedzial nikomu nie mow ze sie spotkalismy i jakby co to ze sie nie znamy!

Gość Michał121212
Ja tez bym cie nie chcial na zone i matke swoich dzieci, bo sie k***isz i nie jestes dziewica. :O

Gość gość
Jak choruje na depresje a leki tylko otepiaja oglupiaja to jak mialam sobie pomoc a zeby wyjsc z depresji to musialby mnie ktos bezgranicznie kochac i wspierac wiec wpadlam na pomysl k****enia I tyle.. Faceci tez chodza na d****** I moga...

Gość gość
pokaz jak wyglądasz