Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam od czerwca staramy się z chłopakiem o dzidziusia. W czerwcu miałam @ 5-8 mój cykl trwa 28 dni . Dni płodne z moich wyliczeń były 13-19 jak skończyła się @ to chłopak kończył we mnie za każdym razem jak sie kochalismy stosunki były codziennie . Teraz w lipcu dostalam @ była ona 23 dnia cyklu czyli o kilka dni za wcześnie 2-4 trwała 3 dni już myślałam że to ciąża i krwawienie implatacyjne tylko ,ze w dniu @ strasznie bolało mnie podbrzysze co nigdy mi się nie zdazalo następnego dnia było już ok. A 8 lipca był stosunek do końca. Dzis byłam u Pani ginekolog i nic nie widziała robiła mi USG dopochwowe . Od dni płodnych pobolewa mnie podbrzysze ,ale skoro gin nie wykrył ciąży sama nie wiem co mam myśleć.... Następne dni płodne niby mam 12 lipca . Czy gin mogła nie zauważyć ciąży ?.

Gość gość
mogla, bo to bylaby bardzo wczesna ciaza. po drugie przy staraniach nie wolno uprawiac sexu codziennie. poczytaj sobie

Gość gość
Jeśli już po kilku dniach zaczynasz tak świrować to raczej szybko w ciążę nie zajdziesz bo a bardzo tego oczekujesz a psychika nie lubi nacisku;