Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby drugi palec u stopy był dłuższy niż kciuk tobym nie pokazywała gir a Wy?

Polecane posty

Gość gość

Kostrobaty look. Palce powinny być od największego do najmniejszego. Widzę czasem laski z takimi paluchami że ja bym takich nie pokazała.

Gość gość
Są ohydne to fakt ale raczej nikt sobie nie obetnie choć chyba można.

Gość gość
No chooyowo, ale co zrobić, obciąć? Na szczęście moje są ok. Moja babcia mówiła, ze jak ktoś ma ten drugi palec dłuższy, to jako pierwszy zostanie wdową/wdowcem. My z mężem mamy krótsze:D

Gość gość
A mi wszystko jedno czy takie osoby pokazują stopy czy nie, nie jestem wiejską karyniastą plotkarą i nie gapię się na cudze giry :D PS Wszystkie giry capią tak samo :D

Gość gość
Ty masz kciuki u stóp??? Co to za deformacja? :O

Gość gość
Bo to się nazywa wdowi palec.

Gość gość
Jakbym miala jakakolwiek wade i nie była boginia to tez bym sie zakrywala i najlepiej siedziala w domu.Na szczescie wszystko mam na swoim miejscu i jestem piekna,ale jak patrze na 95% kobiet to rzygac sie chce.

Gość gość
Ja mam takie i co ? Powiesić mam się ? Ogolnie jestem atrakcyjna ale palce mam jakie mam. Tak chodzę w klapkach i sandałach

Gość gość
Mam to w d***e. A jeśli chodzi o wdowi to ja się zdążyłam rozwiesc zanim umarł :D

Gość gość
Taka stopę ma 80% społeczeństwa. To tzw stopa grecka. Wielkie halo.

Gość gość
80? Wątpie. Większość ma normalne.

Gość gość
Ja pieprzę ale gatunek karyniastych ma dzisiaj tematy. Palec u nogi nie taki. Serio? Pięćsetplusiarom się nudzi bo są wakacje i w tv nie puszczają nowych odcinków trudnych spraw. Same powtórki :( Cieszcie się kretynki, że w ogóle macie stopy, nie każdy ma takie szczęście. Są dzieci, które już rodzą się bez stópek i z pewnością by się zamieniły nawet na takie "koślawe" czy jak wy to nazywacie.

Gość gość
A na pewno napisala to bogini idealnej urody.

Gość gość
Jakim to trzeba być totalnym przegrywem, żeby się pocieszać, że ma się krótszy palec u stopy :D

Gość gość
ja mam , po tacie. A żyje mi się super :))) Mogłabym sobie zrobić zabieg -wiem , ze niektóre robią ale po co ????? Trochę trudno kupic fajne sandały ale jak ma się kasę to w zasadzie wszystko można :))) Pozdrawiam wszystkie Was :)))

Gość gość
Czemu wy zawsze tak reagujecie gdy ktoś napisze ze coś mu się nie podoba? Taki palec wygląda ohydnie i tyle. Przecież nikt was jako ludzi nie ocenia a wy to bierzecie do siebie. Też mam wady które inni mogą uważać za ohydne i się nie rzucam.

Gość gość
Serio ktoś na to zwraca uwagę? Wszystkie moje koleżanki chodzą teraz w sandałach i nie mam bladego pojęcia, jakie mają paluchy, jedyne co widzę, to że pomalowane na takie letnie soczyste kolory :D

Gość gość
gość dziś Dla mnie wygląda normalnie, choć takiego nie mam. To, że dla ciebie coś "wygląda" ohydnie nie oznacza, że takie jest - to tylko twoja prywatna opinia. Może dla kogoś twój nos wygląda ohydnie? albo twoje uszy? i co, obetniesz? :D

Gość gość
A jak mamy reagować? Przecież to jest śmieszne. Co trzeba mieć w głowie, żeby analizować czyjeś stopy i długość palców? Nie wiem, naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić jaką sieczkę zamiast mózgu trzeba mieć, żeby na to patrzeć, a już tym bardziej zakładać o tym temat :D

Gość gość
Ja mam takie i nie pamietam aby mi ktoś na to zwrocil uwagę. Autorka sama chyba próbuje leczyc swoje kompleksy defektami innych osob. Choc takie palce nie sa dla mnie zadnym defektem.

Gość gość
jakbym miała kciuki u stóp to bym poszła do lekarza

Gość gość
Ohydnie to wyglądają zrogowaciałe popękane pięty, odpryskujący lakier, połamane paznokcie i brud.

Gość gość
Ja mam paluchy i drugie palce u stóp równej wielkości, ale jeszcze kilka mm drugiego palca i byłoby widać różnice:/ stopy innych kobiet nie przykuwają mojej uwagi - poza jednymi - widziałam kiedyś w lodziarni kobietę, która miała TAKIE odstępy między paluchem a drugim palcem u obu stop, że spokojnie by się tam drugi paluch zmieścił!!! To dopiero paskudny widok. A pani bez skrępowania założyła sandały z 3 cienkich pasków.

Gość gość
To brzydkie, fuj. Nie pokazałabym takiej stopy.

Gość gość
Gdyby mój drugi palec był dłuższy niż KCIUK, to też bym nie pokazywała, ale czegoś takiego, to nie widziałam u nikogo :DDD

Gość gość
Ja p*****le, chciałabym mieć takie problemy.

Gość gość
Ja mam takie palce. Drugi jest dłuższy od pierwszego, ale niedużo, natomiast trzeci jest równy z pierwszym. Nigdy nie uważałam, że mam brzydkie stopy, choć ogólnie jetem bardzo zakompleksiona. Przez to też bardzo zadbana. Za to mam śliczny kształt wszystkich paznokci, zawsze pomalowanych i idealnie gładkie pięty. Moim zdaniem zadbane stopy z dłuższym drugim palcem wyglądają o niebo lepiej niż brzydkie, zrogowaciałe, popękane, niedomyte pięty z brzydkimi paznokciami i oskubanym lakierem. Niestety takie stopy nie są rzadkością. I jeszcze jedno. Mam duży problem z kupowaniem balerinek i pantofli, bo ten 3 palec jest długi i większość butów mnie uciska, a wiadomo, że muszą być dopasowane. Rozmiar większy spada mi z nóg tak więc sandały to dla mnie idealne, bezbolesne rozwiązanie.

Gość gość
O Jezu chodziło jej pewnie o duży palec u stopy, niektórzy to kciukami nazywają. Ale sie oburzyly. Zaraz od karyn wyzywają a widać że mają po prostu kompleks. Święte prawo założyć temat o czymś co wygląda ohydnie i nieestetycznie. Teraz mordy pełne frazesow a pierwsze zakładacie tematy że coś jest be i ohydne, np.grube baby na plaży albo leginsy na grubym tyłku,tluste włosy. No to przyjmijta do wiadomości, że długi drugi i trzec***alec u stopy wyglądają brzydko i nieestetycznie. Pokazywanie tego to gorzej niż gola grubaska. Dużo gorzej. Moja koleżanka to ma i ma na tyle dobrego smaku by nosić tylko zakryte buty. Nie wszystko trzeba pokazywać. A co do patrzenia na stopy nie dziw się jedna z drugą bo wystarczy w metrze się przejechać chwilę i jak cisiagls się patrzysz w ekran komórki, telebim lub w sufit to w końcu na podłogę też wzrok zawedruje. I ohydne rzeczy się widzi.

Gość gość
Ciekawe jak wygląda morda autorki i czy niektórzy nie rzygają na jej widok, bo jest ohydna? :D

Gość gość
Tak się składa, że mam wyczucie stylu i dobry smak, mam bardzo ładna buzię, często jestem komolementowana za figurę, a myślę że jeśli twarz miałabym brzydka to nie miałabym tylu zainteresowanych mną kolegów :) Tak że pudło. Oczywiście nie jestem ideałem wg mnie, ale to co brzydkie, zakrywam, np.lekki cellulit. Gdybym miała palce takie jak opisałam, nigdy nie nalozylabym sandałkow w mieście. U siebie pod domem to co innego, ale nie chce ludziom kazać patrzeć na coś tak ohydnego jak długie paluchy.