Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia przygotowanie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, w tym roku dostałam się na Wydział Architektury na Politechnikę Wrocławską. Mam prawie 2 miesiące przed rozpoczęciem studenckiego życia. Moglibyście mi poradzić to powtórzyć przed takimi studiami powtórzyć. Studia słyną z tego, że są trudne i chciałbym się na nie przygotować. Jeżeli ktoś studiuje prosiłabym o opisanie ich.

Gość gość
Spoko, będziesz zaliczała egzaminy oralnie - będziesz robiła profesorom loda z połykiem.

Gość gość
Gdzie będziesz przyjmowała klientów na seks? W swoim mieszkaniu czy w akademiku?

Gość gość
Dawaj klientom TYLKO W GUMCE, dzięki temu unikniesz zadawania pytań na kafeterii: Czy jestem w ciąży?

Gość gość Piotr
DO AUTORKI TEMATU: Lubię studentki bo są miłe dla klientów w łóżku. Po ilu klientów dziennie planujesz przyjmować? Wiele studentek jest prostytutkami.

Gość gość
AUTORKO TEMATU wszyscy kafeterianie życzą Ci, żebyś zawsze z każdym klientem miała orgazm.

Gość gość
Jebnijcie się w dekiel. Myślicie, że studentki zwrócą uwagę na gołodupców, którzy nic nie osiągnęli. Z waszego języka wynika, że pochodzicie z jakiejś wiochy i jesteście p******i. Pewnie sami nie używaliście kondomu i a miejscowe k***y prowadzają wasze niedoj****e bachory z porażeniem mózgowym w mózgu. Autorce pytania gratuluje, że się dostała.

Gość gość
Cześć ja studiuje też na architekturze. 3 rok już i szybko mi zleciało. Warto powtórzyć matmę i fizykę bo jest łatwiej, dużo analizy matematycznej, warto też nauczyć się jakiegoś programu do wizualizacji bo dużo czasu zaoszczędzisz. A tego c***a powyżej nie słuchaj, pewnie sam nie zdał matury i nie ma pieniędzy, żeby mu w burdelu obciągały. Do pana powyżej pewnie małolaty nie chcą tobie dać bo jak ciebie zobaczą to wszystkie s********ją.

Gość gość
matmę i fizykę, tylko nie to ja jestem humanistką a na architekturę poszłam bo koleżanka szła

Gość gość
21:47, dzięki za gratulacje ale nie obrażaj ludzi jak ich nie znasz autorka tematu

Gość gość
nie wiem ale takim idiotom trzeba utrzeć nosa, a autorka to pewnie normalna dziewczyna. Dała normalne pytanie, a tacy idioci nie powinni się odzywać tylko wypieprzać do roboty. Bo biorą zasiłki i żyją na nas koszt.

Gość gośćKasia1
22:01 to ty żyjesz na nasz koszt gimbazo

Gość gośćówa
autorko tematu wiem że temat prowo ale ciekawe prowo, dostaniesz 9/10

Gość emwu
Zajęcia do późna, ale jak będziesz studiować dziennie to klientów będziesz przzyjmować w weekendy.

Gość gośćKonrad
22:01 z pewnością autorka tematu jest normalną dziewczyną; nienormalnej bym nie płacił za seks

Gość gość
22:01 co ty wiesz na moje utrzymanie i edukacje, a gimnazjum już 6 skończyłam i normalnie pracuję ciesze się, że nie skończyłam jako karyna z wózkiem w wieku 16 lat.

Gość am_Dyzio
22:13, chcesz ze mną stracić cnotę? ;)

Gość gość
Konrad, serio jesteś jednym z tych idiotów, których żadna baba nie chciała i wali konia przed kafeterią na starość. Znajdź sobie lole z twarzą wyszpachlowaną lepiej niż passat wujka Stasia.

Gość gośćKonrad
22:16, chcesz żebym wylizał Twoją ci*pkę do orgazmu kocico najdroższa?

Gość haczyyy
22:13, niech zgadnę, pracujesz w fabryce produkującej prezerwatywy

Gość AndziaToJa
22:13, sorry nie wiedziałam że Twoja siostra Karina miała wypadek i jeździ na wózku inwalidzkim :(

Gość gość
am_Dyzio . Mam takich fetysz, że mam dużo orgazmów jak robię kupę na twarz partnerowi albo sikam mu na twarz. Kocham tez pieprzyć się z facetem kiedy wezmą tabletki po i martwy płód wychodzi ze mnie, a on to zjada. Jak chcesz mogę poddać ci mój telefon .

Gość tojajato
22:13, jak pracujesz to dlaczego siedzisz na kafeterii?; idź spać i nie zapomnij włożyć podpasek do torebki

Gość am_Dyzio
22:25 podaj, ile bierzesz kasy za godzinne spotkanie?

Gość gość
o i uwielbiam się bzykać kiedy mam okres. Jak się kochałam z takim panem to wychodziły ze mnie skrzepy dla panów to takie duże kawałki łona. Później wpychałam sobie to do ust i robiłam loda.

Gość am_Dyzio
22:29, nie podałaś czyli prowo

Gość gość
o witaj widzę że mamy podobne preferencje. Ja chciałam zawsze zajść w ciąże z upośledzonym dzieckiem. A następnie zrobić z niego autopsje dla eksperymentów na uczelni.

Gość gość
Dyzio na pewno nie masz tyle pieniędzy. A wszystkie terminy są zajęte. Chyba, że wykupisz moje zwłoki z cmentarza i będę twoją uciechą chyba że tego dożyjesz. Ale mam klientów co dużo za to zapłacili, chce mieć ładny nagrobek. Wiesz zgnilizna nie jest taka zła . Ale dziura to dziura na prezerwatywę nie trzeba będzie dawać

Gość gość
Konrad ty c***u oddaj mi pieniądze