Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ludzi dobrego serca...

Polecane posty

Gość gość

Do ludzi dobrego serca. Chciałabym pomóc przyjaciółce, której mąż zginął w czerwcu w wypadku samochodowym. Dziewczyna została sama z dwojgiem dzieci (jedno ma 7 miesięcy, drugie 2 latka). Mają małe mieszkanie (48m2) w starym budownictwie. Na dzień dzisiejszy toczy się sprawa sądowa z pijanym kierowcą, który pozbawił życia żywiciela rodziny. Monika nie ma pieniędzy na opał, martwi się strasznie, jak przeżyją tą zimę, większość pieniędzy, które zostały na ich wspólnym koncie pochłaniają rachunki, oraz opłata adwokata, który występuje w imieniu jej zmarłego męża. Chciałabym uzbierać dla niej chociaż na dwie tony, żeby nie marzli tej zimy. Sama pracuję w handlu, mam najniższą krajową i możecie mi uwierzyć, że oddałabym jej wszystkie moje pieniądze, gdybym sama nie musiała żyć... Bardzo mi przykro, że sama nie mogę jej pomóc, wierzę w to, że dobro powraca do każdego, kto zrobił choć malutki krok, by je uczynić. Dziękuję Wam z całego serca. Barbara Michalik https://pomagam.pl/dna2f8kb

Gość gość
Opał do mieszkania???? Pierwsze słyszę :P

Gość MartynaK1
nie każdy mieszka w mieszkaniu z centralnym ogrzewaniem. Istnieje coś takiego jak piece kaflowe. Nie bądź złośliwy, jak nie chcesz, to nie pomagaj i nie komentuj.