Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krew przy podcieraniu 29 tc

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie ,przy podcieraniu w toalecie po sikaniu ,mam ślady krwi na papierze. W poprzedniej ciąży też krwawilam tylko do 14 tc i wszystko było ok. Nie wiem czy mam jechać do lekarza czy nie oprocz tego nic mnie nie boli. Mowilam mężowi mówi ze to normalne przeczytal na internecie ze co czwarta kobieta krwawi w ciąży i ze w tamtej ciazy przeciez ez tak mialam. Nie wiem sama co robic

Gość gość
Od dawna tak masz? Koniecznie skontaktuj się z lekarzem. Nie ma na co czekać bo przyczyny krwawienia mogą być różne i nie można tego olewać. A mąż jaką ma specjalizację że się tak mądrzy? Poprzednio tez sam cię zdiagnozował czy co?

Gość gość
Każde krwawienie czy plamienie w ciąży należy skonsultować z lekarzem! A nie z Internetem czy mężem, no chyba ze jest on ginekologiem

Gość gość
mężowi się pomyliło z ewentualnym okresem w ciąży koniecznie skonsultuj z lekarzem

Gość gość
Jaki okres w ciąży??

Gość gość
Moze to byc odrywajace sie lozysko.

Gość gość
Do szpitala jedz i nasciemniaj ze cie boli brzuch i twardnieje. Inaczej mogą cię splawić a tak zrobią kto usg badania.... koniecznie to sprawdź bo krwapienne w ciąży zawsze trzeba konsultować z lekarzem! !!!abyś nie zalowala jak nic nie zrobisz. Ja plamilam w obu ciazach jedna straciłam a druga nie zatem nie ma reguły ze teraz jest ok skoro kiedyś było!

Gość gość
czasem w pierwszych miesiącach występuje plamienie i wygląda jak okres bo jest w dacie okresu, który kiedyś był mojej koleżanki matka tak miała i nie wiedziała, ze jest w ciąży, bo miała lekki okres

Gość gość
No to pisz że krwawienia wyglądające jak okres a nie że "ewentualny okres w ciąży". To całkiem co innego a potem niektóre kobiety wkręcają sobie ciążę mimo że mają okres jak zwykle.

Gość gość
Nie żadna konsultacja z lekarzem tylko ciśnij do szpitala, natychmiast!

Gość gość
No to pisz że krwawienia wyglądające jak okres a nie że "ewentualny okres w ciąży". To całkiem co innego a potem niektóre kobiety wkręcają sobie ciążę mimo że mają okres jak zwykle xxxxxxxxxxxx co nie zwalnia ich z myślenia

Gość gość
Nie zwalnia, ale potem pełno takich tematów -"przeczytałam w necie że ktoś tam miał okres i był w ciąży itp." Dlatego nie warto powielać pewnych skrótów myślowych i utrwalać tego. :)

Gość gość
Moja kuzynka zaczęła krwawić w 30 tc.Pojechała do szpitala. okazało się że odkleja jej się łożysko natychmiast na stół i cesarka ledwo uratowali dziecko.Ma już 5 lat.