Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość gość

Jadę z moim chłopakiem odwiedzić znajomych na drugi koniec Polski. Mają oni ponad roczne dziecko - dziewczynkę. Nie chcę jechać z pustymi rękami, a nie chcę też ich pytać, o to co mam kupić małej, bo raz, że głupio, a dwa - oni i tak powiedzą, żeby nic nie kupować. Dlatego bardzo proszę o pomoc mamy. Powiedzcie co Wy byście chciały, żeby Wasze dziecko dostało do cioci i wujka ;) odrazu mówię- żadne misie nie wchodzą w grę:)

Gość gość
Duże klocki (nie mam na myśli duplo tylko takie plastikowe gdzie jest kratka pusta kratka pełna mała kratka), klocki z pianki, po których dziecko będzie mogło chodzić albo się na nich bawić, albo bedą mogly byc ulożone w kostke i posłużyć rodzicom za pojemnik na zabawki. Drewniana zabawka typu sorter bądź jeździk- np kaczuszka czy inny pingwinek z kółkami. Ale pewnie i tak dziecko najbardziej ucieszy... karton po zabawce ;)

Gość gość
A czemu nie lego duplo? Ja bym wlasnie takie cos chciala dla mojego dziecka.

Gość gość
Bo duplo jest drogie. Chcesz dla dziecka to sama kup, a nie od znajomych wymagasz. To ma być coś małego, bo liczy sie pamięć, a nie ile kto wydał na cudze dziecko. Ja bym posŁa albo w klocki nawet te tanie albo kupiła jakiegos psa na sznurku czy patyku. Drogie nie jest,a takie dzieci małe lubią się tym bawić. Może być jakas lala szmacianka albo misio. Jakieś zabawki do kąpieli, piramidki do układania czy kubeczki.

Gość gość
W jakiej kwocie? Bardziej 50 czy 100zł?

Gość gość
Kurcze, przeciez to nie do mnie jedzie zalozycielka watku, lol, pewnieze sama kupie mojemu dziecko duplo bo mnie stac. Moim zdaniem lepiej kupic wartosciowsza rzecz-zlozyc sie nawet z chlopakiem, a nie dawac badziew.

Gość gość
pytanie bylo co bym chciala zeby moje dziecko dostalo od cioci czy wujka i uwierz mi, ze moje dostaej wartosciowe prezenty :P

Gość gość
Dziewczynka mojej kolezanki niespelna 2 letnia lubi Uczace kredki kolorki fisher price -z tego co widze w smyku kosztuja 38 zl- ta mala za tym przepada.

Gość gość
Kolejny przyklad tablet malucha fisher price 79zl

Gość gość
No właśnie, Autorka nie określiła kwoty więc propozycje zabawekmogą byc rozniste i tanie i drogie a Autoeka sama zdecyduje co kupi:) ja osobiście wolę dostać /kupić zabawki droższe bo uważam ze sa po prostu lepsze, trwalsze, ciekawsze:) Autorko kup taki pilot albo telefon z fisher price. Moja corka ma i lubi sie nimi bawic. Zabawki graja, śpiewaja, mrugaja światelkami i uczą:)

Gość gość
Ja polecam lalke- dziewczynki w kazdym wieku to lubia, moja corka ma 9 miesiecy a juz sie bawi lalkami(szmaciano-gumowymi), takie lalki to wydatek ok 50zl, a na pewno dziewczynka bedzie sie nimi bawic. 1,5 roczku to juz moze je wozic w wozku itd.A lalek nigdy dosc dla dziewczynki, moja ma juz dwie.

Gość gość
Daruj sobie już reklamy fisher price...z roku na rok te zabawki są coraz bardziej kiepskie. Mam porównanie ich z przed 14 lat i obecnie.

Gość gość
kup taka lale www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
nic bachorowi nie kupuj

Gość gość
20 35 to nie reklama, podaje przyklady co ma corka znajomych i czym sie bawi, akurat ma te kredki i laptop fp a one sa raczej w normalnej cenie na upominek