Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka spoleczna dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam pewna osoba powiedziała że opieka spoleczna odbierze mi dziecko bo rzadko chodzę z nim na spacery czy to możliwe? Prosze o szczere odpowiedzi..bez hejtow

Gość gość
W tym kraju nic mnie już nie zdziwi, mi za niewychodzebie z domu był mops, psy, prokuratora i sąd. Także wszystko jest możliwe.

Gość gość
dziś Chociaż troche pospacerowałeś nie narzekaj :D

Gość gość
W nawiazaniu do odpowiedzi prosze naposac jak ta sprawa sie skonczyla???

Gość gość
dziś przestałem otwietac drzwi komukolwiek i odbierać pisma polecone także nie wiem :D

Gość gość
Nigdy nie slyszalam by wychodząc z dzieckiem na spacer 3 x w tyg a nie 7 grozi odebraniem dziecka dodam ze mieszkamy w bloku nie mamy swego podwórka dlatego pytam

Gość gość
P******y kraj, ktoś Ci zazdrości życia albo dziecka co jest prawdopodobne.

Gość gość
ja kiedys miałam sprawe w sądzie o bałgan w domu, były to 4 talerze które lezały złozone na stole, okreslone jako "sterty talerzy"

Gość gość
Kur.. To jest przykre,dbam o dziecko najlepiej jak potrafie duzo gotuje dla dziecka co innego dla meza co innego po calym dniu nie mam sily szykowac sie by przejsc sie z dzieckiem lecz staram sie w miare mozliwosci jak najczesciej, a stary wredny babsztyl straszy ze dziecko zabiora bo ''nie lapie na slonku wit D'' juz nie wspomnę jak plakalam gdy taki tekst do mnie zucila...

Gość gość 00
Wychowałam dwójkę, odstęp 2,5 roku , też gotowałam oddzielnie bo mam alergika .Nie wyobrażam sobie nie wyjść z dzieckiem na dwór w okresie letnim.Dodam że mieszkam na 4 piętrze bez windy.

Gość gość
Droga mamusiu idealna, pytaniem nie bylo czy Ty wychodzilas na spacery, czytaj prosze ze zrozumieniem a nie potepiasz druga matke ...wiesz co to pycha??