Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o pracy dzieci w reklamie, modelingu

Polecane posty

Gość gość

moja bratanica jest bardzo pieknym dzieckiem , nie takim cukierkowym , ma bardzo oryginalna , nietuzinkowa urode , do tego, moze nie uwierzycie ma elektryzujace turkusowe oczy , nigdy nie widzialam czlowieka z turkusowymi oczami , wyglada jak elf z powiesci filmowych , tylko ze w takich sagach to aktorzy maja soczewki z pewnoscia ; a ona ma to w darze napaknelam bratowej aby rozsylala jej zdjecia po agencjach , ale ona popukala mnie w glowe a wy co o tym myslicie ?

Gość gość
a czemu by nie, aczkolwiek wg mnie to nie ma czegoś takiego jak agencja dla modelingu dziecięcego, dzieci na zdjęciach pism kolorowych znalazły się tam ponieważ to jest biznes towarzyski, w sensie córka, syn kogoś znajdującego się w bliskim otoczeniu fotografa. Zazwyczaj takich dzieci z bliskiego otoczenia nigdy nie brakuje, ale próbuj, dlaczego by nie, a nóż moge się mylić

Gość gość
no , niestety ja probowac nie moge , bardzo bym chciala , nie ukrywam , ale bez zgody rodzicow nie moge

Gość gość
5.30 Nie masz racji. Córka mojego kolegi zarabia w ten sposób, tzn. jej matka w zasadzie, bo dziecko malutkie. Bardzo oryginalna uroda, a rodzice są "nikim". Ale to kwestia wyboru- jest mnóstwo pięknych kobiet które nawet nie pomyślą o takiej karierze, jak i sporo przeciętnych, które się pchają na siłę. Mialam taką koleżankę w LO. Bardzo chciała być modelką, a w szkole było co najmniej 20 dziewczyn z większymi predyspozycjami. Rodzice wcale nie muszą chcieć i uroda dziecka nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
no raczej rodzice musza chciec jak dziecko ma 8 lat

Gość gość
Taka praca akurat mnie nie przeszkadza. Przerażają mnie natomiast te konkursy piękności dla małych dziewczynek. Nie wiem, czy w Polsce jest coś takiego, mam nadzieję, że nie. Przebieranie trzyletnich dziewczynek w krotkie sukienki z dekoltem, do tego pełny makijaż i doczepiane włosy. Dla mnie to chore.