Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4t1uwi

Problem toksyczny zwiazek?

Polecane posty

Gość gość4t1uwi

Mam pewien problem. Od jakiegos roku jestem w zwiazku z mężczyzną, ktory poczatkowo wydawal sie byc idealem. Pierwsze kilka miesiacy bylo idealnie, problen pojawil sie kiedy zaszlan w ciaze ( wpadka). Nie moglqm wtedy liczyc na jego 100 procentowe wsparcie, sytuacja nas przerosla ale tkwilismy w tym dalej. Zamieszkalimsy ze soba i bylo coraz lepiej, poza jednym malym problemem . on nie potrafil okreslic co czuje do mnie. Miał przez cqly czas jakies dziwne fazy raz nie mogl sie ode mnie oderwac a zw kilka dni byl zimny i wycofany. Ja czulam sie bardzo niepewnoe a on nie potrafil tego wytlumaczyc. W pewnym momenxie nie wytrzymał i przyznal sie, ze w tych gorszych fazach przestaje mu zalezec bo ja sie otwieram i on czuje ze juz nie musi o mnie zabiegać . wtedy przewaznie ja tez sie wycofuje i on znow za mna goni i tak w kolko. Kiedy szczerz3 rozmawialiśmy dostrzeglismy ten schemat on powiedział ze zalezy mu na nas i wie ze ma problem i chce to naprawic. Nie wiem co robic i czy da sie wyjsc z tego chorego schematu. W innych sferach Do dogadujemy sie swietnie, jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciolmi. Pomocy

Gość gośćyhgkvv
I jest oczywiscie wspanialym ojcem . w tych chwilach kiedy mnie kocha czuje ta milosc i nie mam ci do tego uczucia żadnych watpliwosci podobnie jak on ale kiedy sie wycofujr niszczy wszystko.

Gość gość
Psychol, gonić za kobieta, z którą mieszka i wycofywać się, gdy jest blisko emocjonalnie? Całe życie w stresie 8 niepewności, psychol stworzy psychola, nad którym będzie panował i którym będzie manipulować. Gonić takiego na 4 wiatry.

Gość gość
Chciałam tak zrobic ale on bardzo chce to zmienic i pracowac nad soba choc moze to rzeczywiscie manipulacaja

Gość gwoli wyjasnienia
To jesli chce to zmienic to na co jeszcze czeka? Daj mu pol roku czasu i jesli nie bedzie zadnego oznaku poprawy to kiepska perspektywa.

Gość gośćgsfg
Chodzi o to ze nie mamy pojecia jak to zmienic, progres jedynie w tym ze dostrzegl swoj problem i w koncu sie przyznał. Boje się ze tego nie da sie w zaden sposob kontrolowac

Gość gość
Kluczowe pytanie-po jakim czasie zaszlas w ciążę? Tu nie widać zakochania z jego strony.

Gość gość
ka w takim gownie tkwie juz 7 lat.

Gość gośćrfghu4
Ktos jeszcze sie wypowie?