Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemniczy klient

Polecane posty

Gość gość

Co to w ogóle jest za praca? I dlaczego pracodawca ma wierzyć jakiemuś randomowi, który może w tym swoim raporcie może napisać każdą głupotę i bezpodstawnie oczernić pracownika. Dostałam -1 punkt tylko dlatego, że w czasie, kiedy random kręcił się po mojej pracy i szukał, do czego się przyczepić, ja nie siedziałam przy biurku i nie uśmiechałam się do niego, tylko byłam akurat w toalecie. Zresztą ja nie mam obowiązku siedzieć cały czas przy biurku, a ten kretyn poskarżył się, że "musiał czekać 2 minuty, aż podejdę" - no straszne. Nie pozdrawiam cię debilu, mam nadzieję, że też kiedyś weźmiesz się za prawdziwą pracę i zostaniesz poddany c******j ocenie, tak jak ja. Zajmij się w końcu czymś pożytecznym pasożycie.

Gość gość
Oni grasują wszędzie. Przypadkowe osoby zatrudnione w firmach przeprowadzających audyt zewnętrzny. Przeważnie negatywnie oceniają pracownika. Taka sama patoka jak listonosze :-(

Gość gość
Miało być patola. To jest chore, że wszędzie, gdzie praca związana z obsługą klienta pojawia się okresowo tajemniczy klient. Salon sprzedaży komórek, bank, sieciówki, biura podróży. Po to, żeby nie dać prowizji pracownikom, proste, każdy oceniony negatywnie

Gość gość
Dokładnie. Kiedy zaczynałam pracę w swojej firmie, nie było czegoś takiego. Tak jak nie było planów sprzedaży, tej ślepej gonitwy za zyskiem, żeby się tylko nachapać. Nie było straszenia pracowników zwolnieniami, tylko dlatego, że w tym miesiącu trochę gorzej wyszła sprzedaż. Nie było takiego g****a, jakie jest teraz.