Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkatt

Sauna do twarzy

Polecane posty

Gość milkatt

Hej, zastanawiam się nad kupnem sauny do pielęgnacji twarzy, ze względu na to że jest to tania rzecz a daje ponoć dobre efekty wpadł mi do głowy pomysł kupna takiej sauny - https://ocean-zdrowia.pl/sauny-kosmetyczne-na-twarz/126-beurer-sauna-do-twarzy.html podobno otwiera pory, nawilża skórę, oczyszcza skórę - co myślicie o tym, ktoś używal takiego czegos?

Gość sara12d
Mam identyczną jakiś miesiąc temu kupiłam również na oceanzdrowia po przeczytaniu recenzji na jakimś przypadkowym blogu. Sauna działa rewelacyjnie, Szczytowskie zanieczyszczeni, zaskórniki to już przeszłość u mnie. polecam.

Gość gość
Straszne g****o nie polecam

Gość Melka983
ciekawa rzecz, kusicie :) jak jest takie tanie i rzeczywiście pomaga to chyba warto kupić, chociażby wypróbować, dużo nie ryzykuje się

Gość gość
Ryzykujesz popękanymi naczynkami. Będziesz chodzić z całą morda czerwona jak u jakiegoś menela. Nie warto.

Gość DorotaPr
Ale głupoty wygadują niektórzy masakra :D ja mam taką saunę chyba nawet taką samą jak ta z linku od autorki wątku i nie mam żadnych niedoskonałości na twarzy. Równie dobrze można powiedzieć, że idąc do sauny lub solarium będziesz miał/miała czerwoną twarz :D jak ktoś ma problemy z naczyniami to może nie powinien stosować po prostu takich rzeczy. Sauny do twarzy używają przecież kosmetyczki nawet. Ja posiadam takie urządzonko i bardzo polecam , świetnie oczyszcza skórę twarzy.

Gość xxxxxxjhadG
Mam saunę domowa z Ocean Zdrowia dostałam w prezencie na urodziny od siostry i jak najbardziej polecam. żadne naczynka nie pękają oczywiście pod warunkiem że wiemy jak posługiwać się nią właściwie.