Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka zakochana w nauczycielu

Polecane posty

Gość gość
17:51 jest na luzie, opowiada często żarty, ma fajne poczucie humoru, jest sympatyczny ale może rzeczywiście byłoby lepiej gdyby był taki dystans między nimi sama nie wiem. Nie chce żeby rezygnował bo jest dość znany w środowisku co może kiedyś pomoc córce jeśli wybrałaby studia muzyczne. Poza tym jest świetnym pedagogiem a córka odnosi sukcesy. A boje się ze jeśli go przypre do muru i przeprowadzę z nim rozmowę to on zrezygnuje bo sie zrazi albo poczuje sie urażony, w sumie ma wystarczająco dużo pracy i sam kiedyś mówił ze już nie bierze więcej uczniów bo nie ma na to czasu bo Koncertuje po całym świecie i sporo wyjeżdża. Nie wiem jak to rozegrać.

Gość gość
ciekawe w czym jeszcze odnosi sukcesy;)

Gość gość
a mamuśka ma męża, że się cudzym życiem uczuciowym przejmuje? niedługo córka będzie miała własnych facetów, a mam ze śliniaczkiem będzie za nią biegała, nadzorowała orgazmy i raportowała nam na kafe? co nas obchodzi romans atrakcyjnej młodej dziewczyny z młodym światowym artystą o niepewnej orientacji? czekaj, było takie czasopismo kiedyś, gdzie można było wysyłać takie historie

Gość gość
Nie, nie mam męża. Martwię się o córkę i miałam nadzieje ze są tu inne mamy nastolatek które może coś podpowiedzą jak rozegrać te sytuacje. Przecież napisałam ze nie chce z buciorami wchodzić w prywatność dlatego jeszcze nie podejmowałam z córka tematu.

Gość gość
To normalka u nastolatki ze pryszczaty kolega nie podchodzi a przystojny utalentowany mlody mezczyzna od razu wpada w oko.w tym wieku dziewczyny podkoc***a sie w aktorach czy piosenkarzach duzo starszych nie pospolitych rowiesnikach i to nie znaczy ze by chetnie wskoczyly im do lozka, sama bylam nastolatka.a jak zesmy szpiegowaly faceta od historii po szkolnych korytarzach, niby dla jaj a jednak sie podobal.A jak sie od nas na wycieczce opedzali przystojni marynarze ze statku, paru jak sie dowiedzialo ze glownie zenska 3 Lo to bylo niechetne oprowadzac, jeden tylko grubas probowal zartowac ze w tym kotle gotujemy kapitanowi kompot, .wcale tak mlodzi mezczyzni na nastolatki nie leca, zainteresowanie jest zazwyczaj jednostronne, za duzo naczytalas sie autorko na kafe jak to 30 latki marza o szesnastkach a 40 wymieniaja zony na studentki.te tematy to provo

gość dziś To normalka u nastolatki ze pryszczaty kolega nie podchodzi a przystojny utalentowany mlody mezczyzna od razu wpada w oko.w tym wieku dziewczyny podkoc***a sie w aktorach czy piosenkarzach duzo starszych nie pospolitych rowiesnikach i to nie znaczy ze by chetnie wskoczyly im do lozka, sama bylam nastolatka.a jak zesmy szpiegowaly faceta od historii po szkolnych korytarzach, niby dla jaj a jednak sie podobal.A jak sie od nas na wycieczce opedzali przystojni marynarze ze statku, paru jak sie dowiedzialo ze glownie zenska 3 Lo to bylo niechetne oprowadzac, jeden tylko grubas probowal zartowac ze w tym kotle gotujemy kapitanowi kompot, .wcale tak mlodzi mezczyzni na nastolatki nie leca, zainteresowanie jest zazwyczaj jednostronne, za duzo naczytalas sie autorko na kafe jak to 30 latki marza o szesnastkach a 40 wymieniaja zony na studentki.te tematy to provo x ta wypowiedź to przykład najbardziej rozwiniętego myślenia życzeniowego u dojrzałej kobiety ever:D