Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekuję porady

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od jakiegoś czasu nie czuję do mojej dziewczyny tego, co czułem jeszcze z rok temu. Jesteśmy razem ponad 5 lat, lecz od dawna to bardziej związek przyjacielski niż z jakiś głębokich uczuć, bynajmniej z mojej strony. mam 26 lat, ona jest o rok młodsza. Bardzo fajna z niej osoba, ale coś się wypaliło i chyba już nie da się tego na nowo rozpalić. Nie mam nikogo na boku, to nie chodzi o to, zwyczajnie nie chcę i nieppotrzebuję już z Nią żadnego kontaktu. Rozmawiam z nią na siłę, wracam do domu i nie chcę mi się nawet do Niej odezwać, a ona zasypuje mnie masą informacji i nie potrzebnych słów. Trafiłem tutaj przypadkiem. Jak z nią o tym porozmawiać, że nie chcę już z nią być, że to nie ma żadnego sensu? Trochę to żałosne, że szukamy porady, ale naprawdę nie wiem jak zacząć taką rozmowe, będąc w dość długim związku.

Gość gość
nie ma o czymrozmawiac trzeba sie rozstac małżeństwem nie jestecie wypaliło sie znaczy sie kazdy idzie w swoja strone

Gość gość
Hahaha jakiś debil skopiował temat tego chłopaka z Wrocka, czytałam tamten temat mnie nie kupisz :D 1/10 za pomysł.

Gość gość
:D :D Nie nie, musisz wymyślić coś innego!

Gość gość
Porozmawiajcie wszystko można uratować 5 lat to dużo

Gość gość
szczera rozmowa zawsze pomaga

Gość gość
Jak napisałeś "Głębokie uczucia" zastanów się czym są takie uczucia czasem ludzie na siłę stawiają poprzeczkę drugiej osobie,przez co wszystko się niszczy.Porozmawiaj z nią,może ją też coś trapi ;) Z doświadczenia wiem że rozmowa w wielu przypadkach pomaga zrozumieć drugą osobę i wiele skomplikowanych sytuacji ... Chcesz by wszystko się poukładało? Daj z siebie więcej niż możesz