Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem brana pod uwage tylko do seksu a nie do związku?

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem,ze chcesz mnie pocieszyc ale mi to nic nie da.. Znam mnostwo facetow, mieszkalam w roznych czesciach kraju, za granica i zawsze jest tak samo, nie mam bitch face, raczej usmiechnieta twarz.

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
A jaki to wyglad pasujacy na raz? Mi kojarzy sie tylko wyzywajacy ubior,ostry makijaz, rzucajace sie w oczy kolory wlosow itd. Moze tez ten b***h face. Ja tak nie wygladam. Jestem zadbana w sensie : zawsze czysta, schludna, dbam o zeby, cere,włosy zeby nie byly tluste albo matowe albo cos Makijaz mam naturalny tylko podkresla urode Wiem ze moge byc meczaca i marudna dzis bo wlasnie mam gorszy dzien

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
znowu zniknely posty;/

Gość gość

Gość gość
Problem raczej tkwi we mnie skoro tak jest zawsze, od mlodosci.Mialam kilku chlopakow nie wiem jakim cudem, w sumie sama ich chyba wyrwalam, uparlam sie to moze byli z litosci xD

Gość gość
Szkoda lubię sukowate z twarzy :) wtedy taką chemię zazwyczaj czuje i tylko bym bzykac chciał

Gość gość
dziś grasz w gry?

Gość gość
moze defekt charakteru

Gość gość
jaki moze byc defekt charakteru tka odstraszajacy ze nikt sie toba nie interesuje?

Gość gość
z tego co muwisz to jestes inteligentna, moze trafiasz na prostakuw i oni po prostu nie zgrywaja sie z toba dlatego zaden cie nie che, nie jestes plastikowa lala i ci gosie sie lisia?

Gość gość
Może męcząca jest ma ADHD? Mój kolega miał dziewczynę cichą, skubana siedziała pod blokiem chyba pół dnia lub cały i wydusila do niego kilka zdań po cichu. W sumie mu zazdroscilem bo lubię spokój.

Gość gość
Jak nie chodzi o wygląd to pewnie o psychikę/charakter. Dosłownie pełno jest ladnych dziewczyn z którymi i tak żaden facet nie chce się wiązać na poważnie bo są mocno pooyyeebaane

Gość gość
up

Gość gość
Ciesz się że chociaż do zapachania cię chcą.

Gość gość
ale zaszczyt byc miesem armatnim..

Gość gość
Zaszczyt żaden ale chociaż masz się z kim bzykać a to zawsze coś. Zawsze patrz na jasna stronę życia :classic_cool:

Gość gość
Przeczytałam uwaznie to co piszesz, i moim zdaniem masz totalnie mylne wnioski.. Piszesz, ze b chcesz byc w zwiazku, ze często cos inicjujesz... to faktycznie dziwne dla mnie , nawet bardzo, zeby byc w związku z osobą która ci sie nawet nie podoba, bo piszesz, ze jak ktos sie ci nie podobał to zrywałaś... WTF?? To na co w ogóle zaczynałas? Pytanie retoryczne, masz po prostu straszne parcie zeby byc w związku. W normalnej sytuacji zwiazek jest rezultatem zakochania sie w sobie, oczywiscie całkiem czesto zdarza sie, ze młodzi chodza ze sobą, bo taki lans, i lepiej wygląda ze kogos mają. Wiec jak dla mnie problem moze lezec w tym ze jesteś za bardzo natarczywa, wielu facetów to wykorzysta, bo strasznie ciezko znalezc druga połówkę, a na seks znacznie łatwiej.

Gość gość
Co jeszcze dodam, moze ty jestes jak ta dziewczyna z filmu Salto (Somersault), b fajny film który kiedys widziałam. nieco ciezko go zrozumiec, ale był o dziewczynie, która chyba miała problemy uczuciowe, w końcu uciekła z domu, i koniecznie szukała uczucia. Ale tak desperacko, ze było jej wszystko jedno, czy gosc ma 50 lat, czy 20 , czy brzydki, czy stary. Ubierała sie normalnie, ale była uwazana za puszczalską, tzn własnie często cos inicjowała i ludzie z niej szydzili.