Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU KOBIETY LECĄ NA ZAJETYCH?

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na pizzy z moim bratem. On jest w tym samym praktycznie wieku co ja ( rok różnicy). Kelnerka zwykła małolata tak sie gapił na niego, specjalnie chamsko na mnie. Ciekawe czy jaby byl z kumplem też by tak się gapila. Powiem wam ze kobiety strasznie LECĄ na zajetych, bo patrze z perspektywy kobiet one widzą zajętego faceta jako fajny koleś, że nie tylko ona jest zainteresowana nim ale tez inne ( jego dziewczyna, zona itp). A jak facet jest wolny to jest przekonanie ze sebiks ktorego nikt nie Chce

Masz rację. Też patrzę tylko na zajętych :classic_cool: bo to jakaś przyszłościowa partia, która osiągnęła to co nie każdemu chcącemu jest dane. Na pewno nie spojrze z zachwytem na te przegrywy, stare konie...co tylko chleją piwsko i jedyne ich życiowe osiągnięcie to pożółkła cera od fajek i żółte białka oczu od marskości wątroby...

Gość gość
Robia tak bo: 1) chca go odbic i udowodnic sobie, ze sa lepsze od tamtej. 2) ueazaja, ze jak go jakas chciala, to widocznie jest wartosciowy (co nie musi byc prawda, bo znam turbo przuglupa i chorego psychicznie motomana, ktory ma powodzenie).

Gość gość
Po za tym kobietom, ktore leca na zonatych/zajetych, bo sa "sprawdzeni, a wiec i NAPEWNO wartosciowi" radze zrobic eksperyment myslowy: jest facet, ktory ma zone, przysiegal jej, ze jej nie opusci, bedzie wierny itd. I nagle pojawiasz sie ty i chcesz go zdobyc, bo jest "wartosciowym facetem, bo jakas go przeciez sprawdzila i chciala". I on ja dla ciebie zostawia! Facet, ktory skladal przysiege malzenska ja lamie... Czy ktos taki moze byc wartosciowy? Ktos taki jedt nic nie wartym chorym kawalkiem gowna!

Gość gość
To się fachowo nazywa "preselekcja". Samice widząc zajętego samca wiedzą że został on zaakceptowany przez inną samicę a więc musi być wartościowy.

Gość gość
Też zauważyłem że baby się gapią na mnie gdy idę z dziewczyną za rękę. Jak idę sam to się tak nie gapią.

Gość gość
Ale faceci sami wam to powiedzą ze jak idą sami to laski wyśmieją jak bedzie zarywal. A jak idzie z panną to od razu ma ,,branie,, bo jest wartościowy skoro zajęty. Logika kobiet?

Gość gość
Kobieta predzej zainteresuje sie zajetym alkoholikiem, damskim bokserem, chamem bo jest zajety i miedzy soba sie tymi mezczyznami wymieniaja a normalni mezczyzni sa sami bo sa sami i normalni. Glupich czasow dozylismy.

Gość gość
Dokładnie, dlatego nie dziwie sie ze te żony zakładają takie tematy i kochankach i innych d****ach. Z calym szacunkiem ale sie im nie dziwie ze jakąś siksa ma mokra c***e jak widzi jej męża.

Gość gość
To prawda bo taki chłop wydaje się lepszy. O któras go chciała więc nie jest taki zły a element którego nie chciał nikt to oczywista sprawa ze jest z nim cos nie halo. Wszystko w ludzkim zachowaniu da się tak naprawdę wytłumaczyć logicznie choć nielogicznie jednocześnie.

Gość gość
20:09 super, tylko mnie zadna nawet nie chce poznac, zeby przekonac sie jaki jestem, tylko kazda z gory zaklada, ze skoro jestem sam, to cos ze mna nie tak... A zadna nawet nie chce sie przekonac, czy to prawda, bo... Jestem sam. A jak jestem sam to z gory zakladaja, ze jestem p*****lniety, bo jestem sam, wiec mnie zadna nie chciala. I tak w kolko... :O

Gość gość
Takie są prawa natury. Każdy ciągnie do egzemplarzy które zapewniają dobrobyt szeroko rozumiany. Nawet mój stary mnie dziś próbował uświadomić w tej kwestii :classic_cool:

Gość gość
To wszystko wraca znowu do mojego eksperymentu myslowego i odpowiedzi na pytanie: CZY FACET, KTORY PRZYSIEGAL WIERNOSC, ZE NIE OPUSCI AZ DO SMIERCI, ZE KOCHA ITD. I NAGLE ZOSTAWIA TA, KTOREJ PRZYSIEGAL DLA NOWEJ D**Y MOZE BYC WARTOSCIOWY? No chyba nie... Tak wiec uwazam, ze myslenie kobiet "on jest super, bo jakas go chciala" jest conajmniej glupie. Nie mowiac juz o tym, ze tamta kobieta moze miec cos z psycha i moze ja ciagnac do debili, alkoholikow, cpunow itd.

Gość gość
A pracowalem kiedys z typem, ktory pomimo 36 lat na karku byl mitomanem i piotrusiem panem, cpal, chlal, klamal, imprezowal, i mial laski (i to nawet 3 w tym samym czasie). Czyli wedlug "logiki" kobiet, byl turbo atrakcyjny i wartosciowy, bo az trzy na raz go chcialy! Tylko czy ktos tak ostro zaburzony moze byc wartosciowy? No jesli kobiety uwazaja, ze tak, to pora umierac... (kobiety nie powinny suherowac sie tym, ze jesli facet jest w zwiazku, lub kilku zwiazkach na raz, to znaczy, ze jest mega, bo moze sie okazac, ze te kobiety z ktorymi sa, sa tez ostro p*****lniete... Algdy sie ma dysonans poznawczy i uwaza kobiety za nie omylne, to pozniej sa dramaty).

Gość gość
20:25 Zalezy jak wygląda. Życie. A 13 to zwykła p***a życiowa więc nie wiem skąd to zdziwienie że żadna go nie chce.

Gość am_Dyzio
jest jeszcze jedna ciekawostka, gdy kobieta 'wolna' dowiaduje się od faceta, który Jej się podoba, że jest 'zajęty' to kobieta zaczyna kombinować i chyba chce sobie udowodnić , że 'podrywając' zajętego faceta ze skutkiem pozytywnym, podnosi swoje 'morale' i uwalnia się z kompleksów, prawdopodobnie kobieta uważa się za bardziej atrakcyjną od partnerki tego faceta , 'zaliczona' przez zajętego czuje się szczęśliwa !

Gość gość
20:35 drugi post -> pierwszy punkt.

Gość gość
20:34 ale to jest kpmpletnie nie racjonalne zachowanie - kierowanie sie cudzymi decyzjami. Jesli ktos kupil trabanta, to ja mam rezygnowac z ferrari na rzecz trabanta, tylko dlatego, ze ktos go ma i MOZE jes z niego zadowolony?! To absurd!

Gość gość
Tak działają ludzkie umysły. Przystosuj się albo gin. Albo się tylko przyglądaj tej maskaradzie.

Gość gość
20:45 nie, tak dziala glupota. W zyciu nie przyszlo mi do glowy, zeby porzadac jakiejs laski, tylko dlatego, ze skoro jest w zwiazku, to musi byc z niej super dziewczyna, bo ktos ja chcial. Juz bardziej racjonalna jest hipoteza o podniesieniu sobie samooceny poprzez odbicie kogos komus.

Gość gość
Do gory, bo bardzo wazne przemyslenia.

Gość gość
Może dlatego że się pozada przez ż.

Gość gość
21:27 poZadac tez z tego powodu nie pozadalem.

Gość gość
Dzisiaj im jestes normalniejszy tym masz mniejsze powodzenie u kobiet