Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wrócić do formy sprzed ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cztery miesiące temu urodziłam dziecko i w żaden sposób nie mogę zrzucić zbędnych kilogramów i wrócić do formy sprzed ciąży. Z racji tego, że nie mam zbyt wiele czasu w tygodniu aby chodzić na siłownię szukam jakiejś alternatywy. Dziewczyny, jak wróciłyście do formy sprzed ciąży?

Gość gość
Próbowałaś treningu EMS? Ja chodzę na takie treningi już od kilku miesięcy i widzę znaczną poprawę. Tylko 20 minut raz w tygodniu. W Krakowie możesz się zapisać na taki trening do In Time :)

Gość gość
dieta ;p

Gość gość
Dieta bez ćwiczeń jest bezsensu :p Trening EMS jest świetnym rozwiązaniem jeśli nie masz zbyt wiele czasu. Sama na niego chodzę od kilku miesięcy i polecam :)

Gość dorotak80
Ja na siłkę też czasu nie miałam więc jak tylko mały spał to chociaż te pół godzinki znajdowałam na ćwiczenia domowe z YT. Potem doszła jeszcze dieta i iqgreen na lepszy metabolizm. Tak się wkręciłam że ćwiczę do dzisiaj chociaż już pół roku temu do swojej figury wróciłam.

Gość KosmetologKarolina
Bardzo dobrze wspomaga powrót do formy drenaż podciśneniowy - ICOONE. Proponuję dwa razy w tygodniu przychodzić na zabiegi. Icoone pozwala pozbyć się cellulitu, pobudza układ limfatyczny i krwionosny, wspomaga odchudzanie i poprawia ukrwienie. Najlepiej wykonać zabieg w sprawdzonym miejscu : Clinica cosmetologica! więcej o zabiegu na stronie https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/icoone-laser-modelowanie-sylwetki-lifting-twarzy/

Gość Keroinka
Tabletki, ktore zawieraja w 100% naturalny i bezpieczny sklad. Wspomagaja odchudzanie, m.in. zmniejszajac apetyt. http://nplink.net/wcrkrz8t Polecam :)

Gość gość
Dieta i ćwiczenia - niby banał, ale u mnie poskutkowało. dużo pomogła mi wizyta u dietetyka i trener na siłowni, bo sama bym nie umiała tak tego dobrze zaplanować. Bardzo pomógł też zabieg odchudzający, czy może raczej modelujący. Robiłam Icoone w klinice Estetica Nova w Warszawie i jestem zadowolona, także polecam.

Gość martkowa0
Podstawa to dieta w drugiej kolejności ćwiczenia. Ja obecnie stosuję też kosmetyki wyszczuplające, które ujędrniają skórę. Jakbyście były dziewczyny zainteresowane to nocny koncentrat Slim Extreme jest dobry.

Gość karolcia1157
Po pierwsze jeśli już nie karmisz piersią to kup sobie iqmango ja tak zrobiłam. Znalazłam ten suplement na internecie chyba nawet na allegro, pierwszy tydzień mega efekt później też zadowalająco dorzuć dietę i siłownię :)

Gość gość Gabrysia 29
Mi w powrocie do formy, czyli po prostu do wagi i figury jaka miałam przed ciążą pomogło zastosowanie Slimunox. Z tym iż moim zdaniem nie powinno się odchudzać w okresie gdy karmisz piersią. Ja bynajmniej tego nie robiłam.

Gość gość RybciaPlum
W moim przypadku bardzo w powrocie do rozmiarów jakie miałam prxzed cioążą pomogło mi zastosowanie Foreverslim

Gość gość
Hej dziewczyny, słyszałam dużo dobrego na temat treningów EMS, od kiedy po urodzeniu dziecka można z takich skorzystać? Blisko mnie jest InTime na Meissnera , stąd ciekawi mnie ten temat.

Gość gość
Nie wiem jak jest dla kobiet po ciąży, ale dwa miesiące to może już można? Niemniej w In Time pracują tacy fachowcy, że proponuję podejść bezpośrednio do nich i dopytać. Wszystko wytłumacza, może zamiast 20 minut miałabyś krótszy trening, żeby przyzwyczaić mięśnie, ale nie wiem dokładnie. Sam trening dla zapracowanych kobitek jest mega, polecam :)

Gość gość
Na rozstępy na pewno polecam krem stretch free Floslek, dla mnie rewelacja po bliźniakach.

Gość magdaDS
Po ciązy to napewno dieta , a napewno odstawienie cukru ;-) Dodatkowo na ujędrnienie zwiotczałej skóry i pozbyciu się boczków i cellulitu z nóg polecam chińską bańkę. Masaż bańką badzo dobrze pobudza limfy w organizmie, przepycha to wszystko co się zastało ;-) Kiedyś chodziłam na taki masaż do salonu lecz koszt 30min to prawie 50zł. Bańka kosztuje kilka zł , a naprawde działa cuda. Można o niej poczytac dodatkowo tutaj http://zadbajocialo.pl/masazer-prozniowy-c-30_75.html

Gość gość
Hej, ja też miałam problem z jakim boryka się większość kobiet. Powracające kilogramy stawały się udręką. Udało mi się zrzucić parę kilo to za chwilę jak bumerang wracały. Jestem po dwóch ciążach, które pozostawiły po sobie pamiątkę. Po drugim dziecku udało mi się zrzucić 12 kilo w 6 miesięcy, utrzymywałam wagę przez około 2 lata, aż nie wiadomo dlaczego w ciągu roku przytyłam 10 kilo. Dopiero jak zaczełam codzienni ćwiczyć po 20-40min i odstawiłam słodycze + pieczywo/makarony udało mi się wrócić do pierwotnej. Zażywałam też Biphasic Slim. To odpowiednik znanego adipexu.Zmniejsza uczucie głodu, przyspiesza metabolizm dając jednocześnie duży zastrzyk energii. Trochę obawiałam się tego wszystkiego ale zamówiłam przez internet od Kasi (tel. 739 202 359), która wszystko mi powiedziała co i jak. No i efekt jest teraz taki, że po zbędnych kilogramach nie ma śladu. Szczerze polecam i powodzenia.

Gość Ewelina457
Dieta i ćwiczenia – prosto napisać, ale trudniej zrealizować. Ponad to warto stosować kosmetyki wyszczuplające, ja widzę poprawę jędrności skóry po nocnym koncentracie Slim Extreme, fajny kosmetyk.

Gość gość Alina C
U mnie pomogło zastosowanie Foreverslim. 3 miesiace i nie było problemu

Gość gość
Moim zdaniem, jęzlei chodzi o tabletki odchudzające to tak tylko Slimunox.Stosowałam je wiosną przed trzy miesiące i po tej kuracji udało mi się zrzucić ponad 15kg. Njawazniejsze, ze nie było po tym żadnego efektu jo-jo, jak to miałam w przypadku wcześniejszych innych produktów.