Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wkurzałoby Was takie "hobby" męża?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu postanowił uczyć się szwedzkiego. Dla mnie to głupie, ponieważ nie potrzebuje tego w pracy, więc to takie widzimisie. Ale od około 2 miesięcy codziennie 1-2 godziny przegląda książki, a wieczorami to tego ogląda jakieś szwedzkie filmy czy seriale. Zaczyna mnie to bardzo wkurzać, ponieważ traci niepotrzebnie czas na pierdoły. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Żartujesz, prawda?

Gość gość
bardzo fajnie,ze ma takie hobby a nnie chleje piwo czy wydaje na hazard na przyklad

Gość gość
Ale to bez sensu. Gdyby chociaż ćwiczył na siłowni, to miałoby wpływ na jego zdrowie. W pracy tego nie potrzebuje, więc to po prostu strata czasu, a książki kosztują.

Gość gość
moze to poprostu jego pasja, zawsze chcial nauczyc sie szwedzkiego, lubi ta kulture? powinnas to uszanowac i cieszyc sie ,ze chociaz sie jakos rozwija intelektualnie a nie imprezuje albo lezy tylko z pilotem przed tv

Gość gość
ja bym sie cieszyla jakby moj facet mial taka pasje, a tak to musze tylko patrzec jak wegetuje co wieczor na kanapie z telefonem i pilotem w dloni, a kase wydaje na zakłady

Gość gość
Przecież on ewidentnie chce od Ciebie uciec. Zgadnij dokąd? Tak, do Szwecji! :-p

Gość gość
nie - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
spieprzaj z tym spamem

Gość gość
Fajnie ze się uczy. Może ma w planach wyjechać do Szwecji i ma jeszcze większą motywację jak mu żona zrzędzi w domu ;) lepsza nauka niż oglądanie cały wieczór TV lub granie w gry.

Gość gość
nauka jezyka to Z******TE hobby i az milo czyta sie o ludziach, ktorzy od tak zaczynaja sie uczyc jakiegos jezyka i robia to KONSEKWENTNIE! a jesli ktos uwaza to za glupote, strate czasu... coz, sama dalas swiadectwo o sobie, kobieto :o

Gość gość
Żal mi takich ograniczonych kobiet. Pewnie twoją pasją są telenowele i paradokumenty typu "Dlaczego ja", ewentualnie codzienne mycie podłogi. Choćbyśmy nie wiem ile ci tłumaczyli, że to świetne hobby to i tak nie zrozumiesz.

gość dziś Ale to bez sensu. Gdyby chociaż ćwiczył na siłowni, to miałoby wpływ na jego zdrowie. x A tak ćwiczy pamięć i umysł, więc większe prawdopodobieństwo, że na starość będzie pamiętał, jak masz na imię :P i że mieszka z Tobą, a nie sąsiadką na przykład xD

Gość gość
Przykro mi, że polskie kobiety są takie ograniczone intelektualnie :(

Gość gość
myślę, że czas żeby twój mąż, jak widać człowiek całkiem fajny i niegłupi się z tobą rozstał i np. zamieszkał ze mną, kobietą ceniącą chęć rozwijania się , wspierającą takie dążenia itp.