Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęłam nielegalnie dziecko w 2 miesiącu i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
Dobrze zrobilas autorko,tylko niepotrzebnie poruszylas ten temat tutaj na forum.

Gość gość
Było napisać to na jakimś forum znajdującym się poza granicami Polski. Dzięki temu ci wszyscy straszący policją mogli by te groźby wsadzić sobie w odwłok :D

Gość gość
zaluje ze nie usunelam sama swojego bekarta, teraz mam same problemy z dzieckiem

Gość gość
Gdzie kupie truciznę? Chcę podać maluszkowi, bo mam go serdecznie dość, ale nie chcę iść siedzieć, dlatego nie może być śladu. To ma wyglądać na śmierć naturalną.

Gość gość
Podaj mleko modyfikowane wszędzie piszą że to trucizna;-)

Gość gość
Symulacja wypadku samochodowego 15kg młotem. Jak sprawdzić czy dziecko przeżyje taki wypadek uderzając wielokrotnie takim młotem w głowę niemowlaka?

Gość gość
polecam spalić dziecko w piecu kaflowym

Gość gość
generalnie im wcześniej tym lepiej ale po porodzie tak do lat 5 powinno sie módz legalnie usuwać popsute dzieci

Gość gość
Spalenie dziecka w piecu było elegancko opisane w książce Ojcec Cherzestny Maria Puzo. Polecam lekturę, można się wiele nauczyć.

Gość gość
Autorko a powiedz jak przekonac kobiete do aborcji? Moze mi sie przyda jak moja wpadnie?

Gość Krystyna Szczecin
ja już trzeci raz usunęłam to go"wno z brzucha i nie żałuje

Gość gość
Na całym świecie aborcja jest legalna do 12 tyg. Tylko w 2 krajach 3 świata i w ciemnogrodzie polskim jest zabroniona. Nawet katolicka Irlandia zalegalizowala aborcje do 12 tyg. Wszędzie na świecie ciąża do 12 tyg to zarodek, komórki, nie ma serca, mózgu, nie myśli nie odczuwa. Jak to pare komórek. Tylko w Polsce wielce człowiek. Żałosne. Serio. Pasożyt Kościół i wrzód na doopie czyli rząd wam wmawia o jakimś czlowieku od poczęcia(: plemnik i komórka jajowa- co za szit) a wy w to wierzycie jak skończeni debile. A chodzi tylko o kase. Żeby było więcej narodu. Więcej szaraków robaków polaczków do dojenia. Nikogo nie obchodzą te ,,dzieci,, A jak urodzi się chore? To rząd was ma w doopie a Kościół jeszcze dalej. Ciemnogród serio! Sami dajecie się manipulować

pełna pomoc w przeprowadzeniu zabiegu za pomocą profesjonalnych zestawów Zestaw nr 1 ✔ 12 tab Arthrotec 200zł Zestaw nr 2 ✔ 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 300zł Zestaw nr 3 ✔ 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 500 zł (ru486 z Mołdawii) ✔ Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 koszt 700zł zestaw z ru486 identycznym jak z Women on web i stosowanym w klinikach aborcyjnych i jest najskuteczniejszym zestawem dostępnym na rynku farmaceutycznym. Wszystkie leki są ORYGINALNE, zapakowane fabrycznie w blistry . Załączona jest dokładna instrukcja stosowania w języku polskim Zestaw nr 4 jest sprowadzany z holenderskiej kliniki aborcyjnej i jest najskuteczniejszym zestawem dostępnym na rynku farmaceutycznym. Wszystkie leki są ORYGINALNE, zapakowane fabrycznie w blistry i pudełka. Załączona jest dokładna instrukcja stosowania w języku polskim. JESTEM DOSTĘPNY W TRAKCIE I PO ZABIEGU. Mogą Państwo dzwonić w trakcie przyjmowania leków. Pilotuję cały zabieg od początku do końca ☏ 791829441

Gość gość

morderczyni