Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęłam nielegalnie dziecko w 2 miesiącu i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość

jakieś rosnący robak w brzuchu nie zniszczy mi życia

Gość gość
Zazdroszczę, ja bym chciała żeby moja córka umarła... byłabym znowu wolna, a nie...

Gość gość
"Zazdroszczę, ja bym chciała żeby moja córka umarła... byłabym znowu wolna, a nie... " kisne xD

Gość gość
Zwykle prowo, ale nawet jak na prowokocje to bardzo niski poziom. Gardzę takimi ludzkim odpadem jak autorka. Żeby zabic niewinnego czlowieka trzeba być smieciem i kompletnym zerem. Żartowanie z mordowania jest rownie ohydne.

Gość gość
To żaden powód do dumy, zniszczą cię wyrzuty sumienia!!!

Gość gość
do autorki powyższego posta: Może byś się tak nie wypowiadała na temat o którym nie masz pojęcia? Zabiłaś kiedyś dziecko? Wątpie. Dlatego weż się zamknij i nie wypowiadaj

Gość gość
Nudne i słabe prowo.

Gość gość
żebyś qrwo zdechła

Gość gość
Gratuluję odważne decyzji, gdzie usuwałaś? Jaki kost takiego zabiegu?

Gość gość
U dr Pająka za 3000zł w Warszawie

Gość gość
do odważnych świat należy ;) 🖐️

Gość gość
Prowo czy nie, zglosilem na policje i teraz beda jej tylek zawracac. :)

Gość gość
Brawo za podjęcie takiej decyzji , śmieszy mnie reakcja tutaj innych zgiń i przepadnij , powiem tak ja mam zero współczucia odnośnie rasy ludzkiej Największy syf który chodzi po tym świecie , lepiej uratować zwierze od człowieka,a takie piętnowanie że zrobiła to żeby być szczęśliwa i być wolna nie rozumiem waszego podejścia, jest nie na miejscu każdy ma prawo do własnego zdania i robić z swoim ciałem co chce !

Gość gość
dziś Prowo czy nie, zglosilem na policje i teraz beda jej tylek zawracac. usmiech.gif x nie zgłosiłaś

Gość gość
12:40 zglosilem. Wyslalem maila z linkiem i opisem i teraz beda cie ciagac na komisariaty. :) nawet jesli to prowo, to bedziesz miala nauczke kretynko. :)

Gość gość
Autorko lepiej niektóre rzeczy zostawić dla siebie, ludzie nie są wyrozumiali i nie wiedzą jak się czujesz i co chcesz zrobić i co sprawia że jesteś szczęśliwa, Ludzie to bydło które podażą za resztą , większość społeczeństwa idzie za resztą to jest przykre ale taka prawda, Polak cie zbluzga będzie cię wyzywał od mordercy a nie zapyta się ciebie jak się czujesz, przestrzegam cię ludzie nie są mili i wyrozumiali

Gość gość
gość dziś masz rację będzie miała nauczkę że ludzie są wredni i podli nawet jej nie znasz a już byś pewnie chciał jej krzywdę zrobić gardzę tobą typie

Gość gość
12:45 gowno mnie obchodzi jak sie morderczynie czuja, zwlaszcza morderczynie niewinnych dzieci.

Gość gość
To widzisz autorko lepiej nigdy nie pisz o tym co robisz bo sama sobie problemy robisz ludzie są źli i ci nie pomogą z tym co zrobiłaś, też nie pochwalam co zrobiłaś mogłaś urodzić i oddać dziecko i po problemie masz, ale pewnie miałaś powód

Gość gość
słaba prowokacja, taka prostacka.

Gość gość
też zgłosiłam to na policje i na żydurnet

Gość gość
szkoda ze cie urodzila matka takiego ROBAKA po Co ?akiedys za x lat sumienie ciebie zagryzie .. . O.

Gość gość
gość dziś czemu masz taką zawiść ? mi to koło c***a lata co ona zrobiła chciała to zrobiła, pewnie miała powody do tego, a niewiane dziecko eh obrońcy dzieci tak mnie w********e Taka wielka nienawiści wami kieruje zamiast na spokojnie ją zrozumieć i podejść do sprawy na chłodno , co cię k***a obchodzi czyjeś dziecko ?, jakbym zobaczył że jakieś dziecko leży zakrwawione to nawet bym mu nie pomógł koło c***a mi to lata Bo to nie moje jest

Gość gość
nie pojmę tego co was interesuje cudze dziecko ? rozumiem o własne ale cudze to może być ranę a ja będę miał wyj****e i pójdę sobie dalej np do sklepu ,ah nasz gatunek taki zawistny

Gość gość
12:58 nie wolno mordowac innych debilu, chyba, ze ktos kogos zabil niewinnego.

Gość gość
nie polecam zgłaszać nic na żydurnet. dyrektor tej instytucji to kompletny degenerat uzależniony od seksu ze zwierzętami....... miał wyrok za kopulacje z psem i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że podczas penetracji psiej pochwy przyglądały się temu nieletnie nagie dzieci z obciętymi powiekami. to całe żydurnet to siedlisko szatana

Gość gość
czy wy tepe dauniary sie nigdy nie nauczycie ze płód to nie jest człowiek? czyli nie przysługują mu prawa człowieka

Gość gość
Nie dosc, ze kretynke beda ciagac po komendach teraz, to jeszcze lekarz policyjny (ginekolog) bedzie musial jej do srodka zagladac, czy faktycznie byla w ciazy! :D tak to jest jak sie ma rozum szympansa i pisze durne prowokacje. :D

Gość gość
13:05 tobie nic nie przysluguje - nawet suchy chleb i woda.

Gość gość
beka xd jakis anon napisal przez tora baita, a kafeteryjne cioteczki mysla, ze bedzie mial jakies problemy bo zglosili to na policje xd kisne mocno