Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęłam nielegalnie dziecko w 2 miesiącu i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
Juz szukam dr Pajaka z Warszawy i wysylam print ekranu i link na policje Bedzieaz autorko siedziec z Pajakiem i pajakami w jednej celi, zapewne i jaj naskladasz

Gość gość
bait of excellent quality xd szanuje

Gość gość
J3BAC KONFIDENTOW

Gość gość
czubaszek takze usunela dziecko i miala syndrom po aborcyjny a kłamała ze nic jej nie jest pierwszym następstwem odejścia od boga i poddanie sie działaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotności,trwoga i strach przed przyszłością zamkniecie w sobie i niemożność kochania ,a takze najróżniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiarę, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w końcu dochodzą do stanu w którym traktują Boga jako największego wroga i zaczynają go nienawidziec w niektórych przypadkach może dość do opętania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskować obecność złych demonów i wezwać ludzi do nawrócenia to z gazety miłujcie się

Gość gość
znam dwie kobiety które usuneły ciążę i żadna traumy jakoś nie ma

Gość gość
polki nie mają wyrzutów sumienia

Gość gość_Mg
a ile lat maja te kobiety? poki mlode to traumy nie maja Przychodzi 50/ 60 plus i przetrawiaja zwlaszcza te ktore mogly wychowac , mialy warunki a zrobily z wygododnictwa,bo np. tylko jedno ewentualnie 2 dzieci tak ze slyszy sie rozne rzeczy Lub pierwsze ciaza usunieta i nie mozna nigdy juz miec dziecka W dzisiejszych realiach to 1 dziecko najlepiej a wczesniej zabezpieczac sie dopoki zwiazek formalny czy nieformalny ale solidny sie nie zalozy

Gość gość
Halo? Policja? Prosze przyjechac na kafeterie. Ktos usunal ciaze urojona.

Gość gość
Mieszkam w Anglii. Mam kilka kolezanek (w tym 2 Polki, ponoc katokiczki), ktore usunely legalnie ciaze. Jedna jako nastolatka, dzis ma 38lat. Zadnej traumy, zadnych powiklan.

Gość gość
Ja osobiście usunęłam już ciążę 5 razy i zrobię to znowu. Nie chcę mieć dzieci z nieznajomymi.

Gość gość
Wszystko zalezy od czlowieka jaki wrazliwy kto jest jest . ludzie mienia sie, zwlaszcza kobiety Przychodzi czas czyli przekwitanie itd . czy tez inne przezycia .

Gość gość
Gdyby aborcja powodowała traumę to większość Polek urodzonych z komuny powinno siedzieć na leczeniu psychiatrycznym. Poczytajcie o skali aborcji za PRLu. BTW już widzę jak polska policja coś z tym robi. Z karachan.org od dekady nic jeszcze nie zrobili, a trolle z kara odpowiedzialne są za spowodowanie masy samobójstw, stalkowanie i nękanie 11-12 latek itp. xD

Gość gość
glupoty piszesz 5 ciaze usunela Dlaczego sie nie zabezpieczysz Albo prowo a jak nie, to odchorujesz to kiedys, moze tak byc

Gość gość
14:35 "ponoc" to bardzo dobre slowo na ich opisanie: "po owocach ich poznacie". Zwykle lewicowy k***y, a nie katoliczki.

Gość gość
Problemy zdrowotne to będą miały te dziwczyny, które się trują środkami antykoncepcyjnymi.

Gość gość
Rumunia lat 70 idealnym przykładem tego, co się dzieje, gdy się całkowicie zakarze aborcji. :D

Gość gość
" Nie chcę mieć dzieci z nieznajomymi. " x to sie z nimi nie ruhaj

Gość gość
A co sie dzialo w Rumunii?

Gość gość
gość dziś To tylko pokazuje ile naprawdę warte są religie. Wystarczyło, że kobiety zobaczyły, że prawdziwy świat wcale nie jest taki, jakim starają się go przedstawić klechici i tyle wystarczyło, aby zrozumiały, jak bardzo były indoktrynowane.

Gość gość
"gość dziś A co sie dzialo w Rumunii?" x W skrócie: komunistyczny rząd wprowadził całkowity zakaz aborcji. W efekcie czego zdesperowane kobiety sięgały wszelkich, często drastycznych, sposobów, aby doprowadzić do poronienia niechcianej ciąży (oblewanie wrzątkiem, skakanie po brzuchu, picie detergentów, okładanie brzucha sztachetami). Doprowadziło to do fali masowych urodzeń dzieci z poważnymi zaburzeniami i defektami. x http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,23176816,dwadziescia-jeden-lat-piekla-kobiet-oto-czym-skonczyl-sie.html

Gość gość
dzięki, lubię czytać o takich rzeczach albo oglądać filmik ostatnio np był taki że facet się palił w samochodzie i jeszcze żył :D

Gość gość
no tak Nie ma zlotego srodka Tabl antykoncepcyjne tez be.... na dluzsza mete i badz tu madrym , Mam 3 wspaniale corki ,dwie maja po jednym dziecku, trzecia nie chce na razie dzieci ma za to kociaki dwa i jest szczesliwa z mezem . Kazdy zyje jak umie i jak chce Ja w tamtych latach planowalam dwoje a trzecia to niespodzianka byla Ale to byly inne czasy, chociaz ciezkie, pozne 80 lata ,

Gość gość
wiesz co mi sie w tobie najbardziej nie podoba autorko?ze nazywasz " To Cos Robak" . Przeciez ty tez bylas takim "Robakiem," no fakt, ale matka cie urodzila

Gość gość
łykają jak pelikany xD

Gość gość
jeszcze jedna glupia wypowiedz " plod to nie jest czlowiek" Z czegos sie wzial gosciu jak nie z tego plodu? Wiecej szacunku. w wypowiedziach . A co kto zrobi to jego sprawa

Gość gość
nawet jako prowo to samo poruszanie tematu w taki sposob jest przykry " Robaki"

Gość gość
Jednak się pomyliłam, znam 3 kobiety po aborcji. Jedna zrobiła raz druga dwa razy i teraz to staruszka a trzeba też dwa razy i jest po 50tce. Żadna nie ma z nich traumy to skończcie z tymi bzdurami ze wszyscy mają traume po aborcji

Gość gość
Nik nie ma traumy po aborcji. Traume ma sie przez swietojebliwych, ktorzy wmawiaja wszystkim grzechy, strasza pieklem i porownuja zaplodnione jajo, ktore sie dzieli i produkuje komorki, do czlowieka a aborcje do morderstwa. Natura sama "zabija" wiecej zaplodnionych jaj, niz nawiedzonym starcza wyobrazni. O wiekszosci poronien we wczesnym stadium kobiety nawet nie maja pojecia. A swietojebliwi moga dbac o zycie narodzone, tyle tego jest w biedzie i nedzy i jakos ta sytuacja swietojebliwych nie martwi. A kapowanie i zglaszanie innych to widocznie polska tradycja i rowniez ulubione zajecie, tak jak przystalo na katolicki narod bohaterow.

Gość gość
gość dziś 12:40 zglosilem. Wyslalem maila z linkiem i opisem i teraz beda cie ciagac na komisariaty. usmiech.gif nawet jesli to prowo, to bedziesz miala nauczke kretynko. usmiech.gif x Idioci. Kobieta w polsce nie ponosi odpowiedzialność karnej za usunięcie ciąży

Gość gość
odpisali mi z komisarjatu że sprawa jest w toku